De prin lume adunate

#stand up comedy #bucuresti #atelier floral

Stand-up Comedy si atelier floral in acest weekend in Bucuresti

Weekendul aduce in Bucuresti numeroase evenimente care sa te scoata din casa. Nu rata spectacolele de stand-up comedy de la clubul "La mine-n copac", ateliere florale sau conferintele .


Atelier de Autumn Bouquet


Atelierul de design floral gazduit de Stefan Ditu, va avea tema "Five O'Clock. Autumn Bouquet" si se va desfasura duminica, 13 noiembrie, in intervalul orar 11.00 - 13.00. Atelierul are loc la Lente & cafea. Costul atelierului este de 100 lei si include consumatie, flori si materiale, iar aranjamentul se va lua acasa la final.

Toamna este anotimpul interioarelor, al intoarcerii catre noi insine si catre preocupari care ne pun in valoare, deci organizatorii atelierului iti propun un buchet luxuriant de toamna, lucrat in tehnica spiralei, o tehnica pe care, odata ce o vei invata, o vei putea aplica si altor tipuri de buchete.

Five O'Clock este momentul in care te bucuri, in plina toamna, alaturi de florile tale preferate, de compania agreabila a unor prieteni sau de cea cuminte a unei carti si a unui ceai .


Stand-up comedy la "Mine-n copac"


"La mine-n Copac" este cel mai nou cafe-teatru din Bucuresti, un loc unde glumele si voia buna se intalnesc pentru a-ti face serile mai vesele. Situat in centrul vechi, pe strada Lipscani, prin pasajul Selari, "La mine-n Copac" gasesti spectacole de stand-up comedy, teatru, improvizatie, precum si ocazia de a te afirma ca actor de comedie.

Sambata este seara destinata spectacolelor de Stand up si Teatru de Improvizatie. Aceasta seara imbina o ora de Stand Up cu un spectacol de Teatru de Improvizatie pentru bucuria tuturor. In acest fel, cei care nu cunosc decat unul din cele doua genuri vor face cunostinta cu celalalt, cu necunoscutul, si cine stie, poate chiar cu o noua pasiune.

Amandoua se adreseaza fanteziei, amandoua sunt genuri care nu se pot povesti, este o impartasire de ganduri si de rasete. Rezervari se pot face la numarul de telefon 0753.369.369.


Festivalul NorokOktoberfest - Bavareze


Festivalul Berii Bavareze are loc in perioada 11 - 13 noiembrie la Garden Club din Bucuresti. Acest festival este o manifestare in stil nemtesc, unde vei putea savura o gama variata de bere germana din zona Bavariei.

Astfel vei putea incerca beri precum Weismainer, Paulaner, Monchshof, Kapuziner, Eku, Leikeim la draft si sticla, plus suveniruri pentru acasa.

La festival vei gasi si mancare buna, special preparata sa mearga cu berea: carnati bratwurst, turingeri bavarezi, costita de porc la gratar, mici uriasi, covrigi pretzel, alune, cipsuri din cartofi naturali, preparate pe loc, dulciuri delicioas, turta dulce si kurtos kolacs.



organizeaza pe 11 noiembrie ziua TEDxBucharest . Pe parcursul zilei vei cunoaste povestile a peste 20 de speakeri. Experienta TEDxBucharest 2011 va fi completata de expozitii inedite si ateliere interactive.

Pe 11 noiembrie 2011 vei explora cerul cu ajutorul celui mai mare telescop si vei calatori in jurul lumii alaturi de Uca Marinescu.


Tango, monsieur? la Caffe Tabiet Avrig


Duminica, la Caffe Tabiet Avrig poti merge la un spectacol de teatru interesant: Tango, monsieur?. Comedia este in stilul pieselor bulevardiere franceze si a unor autori precum Pierre Chesnot.

Este o tragedie comica in care patru femei convocate la vila aceluiasi domn, in aceeasi zi si la aceeasi ora, se simt tradate in dragoste si hotarasc sa se razbune pe Don Juanul necredincios.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea