De prin lume adunate

#realityshow #Squid Game #Netflix #inscrieri

“Squid Game” vine in lumea reala! 456 de persoane sunt recrutate

„Squid Game”, filmul care a facut furori in toata lumea, devine realitate. Platforma de streaming pe care acesta este difuzat transforma jocul in realitate.

Netflix recruteaza 456 de participanti care au sansa de a castiga cele mai mari premii puse la batate vreodata intr-un reality show. Desigur, finalurile nu vor fi unele tragice asa cum se intampla in film.  

Reality show-ul se va numi „Squid Game: Challenge” si va avea 10 episoade.  La fel ca in serial, vor fi 456 de participanti. Aveasta va fi cea mai mare distributie din istoria unor astfel de emisiuni difuzate la televizor.

Vrei sa te inscrii? Ce criterii trebuie sa indeplinesti 

Pentru ca jocul nu este unul usor, participantii au mai multe cerinte de la candidati. Prima, si cea mai importanta este varsta. Jucatorii nu tebuie sa aiba mai putin de 21 de ani.

Pentru reality show,  Netflix cauta jucatori din intreaga lume, vorbitori de limba engleza.

"Jucatorii vor lua parte la o serie de competitii inspirate din seria originala, cu completari neasteptate. Strategiile, aliantele si personalitatile lor vor trece fiecare printr-un test de forta pe masura ce concurentii se deplaseaza ", au spus organizatorii emisiunii.

Participantii vor trebui sa treaca o serie de teste. Sarcinile vor necesita capacitatea de a fi un strateg si de a coopera cu rivalii. Vor concura pentru cel mai mare premiu din istoria emisiunilor de televiziune - 4,56 milioane de dolari, scrie antena3.ro.

Spre deosebire de film, niciun participant care este eliminat sau doreste sa iasa din joc, nu va pati nimic, spre deosebire de film, unde acestia erau ucisi. Vor avea, in schimb, amintiri de neuitat. 

„Squid Game a cucerit lumea datorita povestii fascinante a regizorului Hwan. Suntem recunoscatori pentru sprijinul sau si facem din povestea lui o realitate”, a declarat Brandon Rigg, vicepresedintele de documentare Netflix, potrivit sursei citate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea