De prin lume adunate

#martisor #martie #concerte #8 martie #martisoare #fado # ziua femei

Spectacole pentru femei de 8 Martie

8 martie este sarbatoare femeilor din intreaga lume. In Bucuresti au lo numeroase evenimente dedicate femeilor, care vor beneficia de intrare gratuita si multe surprize placute din partea organizatorilro de evenimente. Pentru o seara alaturi de prietene bune, femeile pot merge la un concert de fado cu Maria Raducanu si vor primi martisoare muzicale din partea trupei Aeroport si a lui Stefan Banica Jr.

 

Seara de fado cu Maria Raducanu
 

Marti, 8 martie, de la ora 20.00, la Gala Wine Bar & Tapas are loc un concert inedit cu Maria Raducanu. Maria Raducanu, un nume deja cu mare rezonanta in lumea jazz-ului, te asteapta de ziua femeii la Gala Wine Bar & Tapas, primul local cu specific portughez din Bucuresti.

De Ziua Femei, Maria va sustine un concert acustic de fado. Freamatul si trairile acestui stil de muzica portugheza va vor fi negresit transmise de vocea tulburatoare a Mariei Raducanu si de acordurile chitarii sale. De-a lungul evolutiei sale muzicale, Maria nu s-a oprit la jazz, ci a fost atrasa de muzica popoarelor din intreaga lume. Ea exploreaza si abordeaza intr-o maniera personalizata o gama vasta de stiluri, de la muzica traditionala romaneasca, pana la cea specifica Rusiei nomazilor, Frantei, Spaniei si nu in ultimul rand fado-ul portughez.

Gala Wine Bar & Tapas este o locatie boema si cocheta creata special pentru a te rasfata. Intrarea la concert costa 45 lei si include un paharel de vin de Porto si o gustare din partea casei. Rezervari se fac la numerele de telefon 021.210.40.39 sau 0744.67.15.73.
 

Aeroport "citeste muzical" pagini de jurnal feminin
 

Libraria Humanitas Kretzulescu te invita la prima lectura muzicala sustinuta de trupa Aeroport. Ca omagiu adus Zilei internationale a femeii, Alex Tocilescu si Luca Dinulescu, fondatorii trupei Aeroport, ei insisi scriitori, vor „citi muzical“ pagini din cateva jurnale feminine care au facut istorie.

Vei asculta astfel pasaje din Anais Nin, Agatha Christie, Jeni Acterian, Nina Berberova, Ioana Parvulescu sau Monica Lovinescu. Participanţii vor primi in premiera un mic fragment din jurnalul Simonei Ionescu. Intrarea la eveniment este libera.
 

Flamenco cu ovidiu scridon si Silvian Stancel
 

O seara speciala, ca cea de 8 martie, va aduce un concert extraordinar de flamenco-pop-folk cu Ovidiu scridon si Silvian Stancel. Doamnele si domnisoarele, sarbatoritele zilei, vor beneficia de intrare libera si multe surprize din partea casei.
 

Pontice de primavara la Teatrul Odeon
 

Pe 8 martie, la Teatrul Odeon din capitala are loc un spectacol special creat pentru femei. Pontice de Primavara este un spectacol de muzica si poezie, cu formatia Pontice, un eveniment dedicat zilei de 8 martie. Actorii Marius Stanescu, Mihai Smarandache si Marius Damian vor recita poezii din lirica romaneasca semnate de Nichita Stanescu, Radu Stanca, Dominic Stanca, Ion Minulescu, Geo Bogza si Tudor Musatescu.

In plus, primele 20 de doamne si domnisoare care se vor prezenta in ziua de 8 martie la casa de bilete a Teatrului Odeon vor beneficia de intrare gratuita. Spectacolul incepe la ora 19.00.
 

Te iubesc femeie! cu Stefan Banica Jr
 

Stefan Banica sarbatoreste femeia pe 7 si 8 martie prin 2 concerte speciale. Spectacolele Te iubesc, femeie! vor avea loc la sala Circului Variete Globus din Bucuresti, incepand cu ora 19.30. Dedicate in mod special doamnelor si domnisoarelor, concertele artistului vor aduce in dar cele mai frumoase cantece de dragoste pe care le-a lansat de-a lungul carierei sale.

Stefan Banica va interpreta hiturile sale in varianta unplugged, ceea ce presupune un sunet cu instrumente acustice, cu voci si viori, conferind sensibilitate si  autenticitate cantecelor. Spectatorii prezenti in sala alaturi de cei dragi vor simti astfel atmosfera unica, magia creata de cele mai frumoase cantece de dragoste ale artistului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea