De prin lume adunate

#teatru #copii #palatul copiilor

Spectacole de teatru pentru copii la Palatul National al Copiilor

Proiectul educational "Domini, Domini  Calatorie in Universul papusilor cu glas" demarat anul trecut continua si in 2011 cu o serie de spectacole de teatru pentru copii. Acestea se vor desfasura la in fiecare duminica incepand cu ora 11.00.

Prima reprezentatie din acest sezon, este programata in data de 23 ianuarie. Este vorba despre spectacolul muzical pentru copii  "Cucurigu Gagu". Piesa de teatru este o productie a Teatrului "Nae Leonard" din Galati, in regia lui Aurel Manole.

Cei mici sunt invitati la o incursiune in universul pitoresc al satului traditional romanesc. Basmul "Punguta cu doi bani" al lui Ion Creanga va fi ilustrat scenic si muzical, astfel incat pataniile nazdravanului Cocosel sa fie apreciate si savurate de toti copii. Muzica, dinamica textului, comicul situatiilor fac din acest spectacol nu numai un mijloc educativ ci si unul de relaxare.

Din distributia spectacolului fac parte actorii Ionela Slabu, Ion Mihalcea, Gabriela Ferentz, Elisabeta Romica, Dumitru Barbu, Viorel Heisu, Doinita Munteanu , Caludiu Rusu si Valentin Calin.

Biletele sunt disponibile la casa de bilete din Unirea Shopping Center , Zona Comericala Carrefour Feeria, Palatul National al Copiilor si online pe vreaubilet.ro sau mariadomina.ro. Pretul unui bilet este de 15 si 20 de lei, in functie de categoria de loc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea