De prin lume adunate

#spectacol #magie # iluzionism

Spectacol de iluzionism teatral

Academia de Magie , prima scoala de iluzionism din Romania, si Centrul Cultural pentru UNESCO "Nicolae Balcescu" prezinta spectacolul "Workshop magic".

Cursantii Academiei de Magie vor sustine pentru prima data in fata unei audiente un mic spectacol de iluzionism. Spectacolul va fi un laborator de cercetare in arta spectacolului de iluzionism, in care cursantii, cei mai vechi si ce mai noi, vor prezenta mici trucuri pe care le-au invatat la Academia de Magie. 

Cursurile Academiei de Magie, sustinute si coordonate de Andrei Teasca si asistentii sai, se desfasoara pe perioada unui an, cursantilor oferindu-li-se oportunitatea de a participa intr-un spectacol de iluzionism, mai apoi urmand ca la finalul anului sa aiba loc o examinare.

Cursurile abordeaza doua directii principale: Iluzionism (istoria magiei, close-up, mentalism, magie de scena, iluzii etc.) si Arta actorului (pantomima, miscare scenica, dictie etc.). 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea