De prin lume adunate

#spectacol #comedie

Specialistii in umor Videomax.ro sustin astazi un spectacol de improvizatie in Centrul Vechi

In urma castigarii concursului Videomax cauta specialist in umor, Trupa Obligo sustine in aceasta seara un spectacol de la cafeneaua . Spectacolul ofera publicului o atmosfera cu momente savuroase de comedie.

Alaturi de Trupa Obligo se vor afla doua dintre cele importante trupe de improvizatie din Romania, ComedyPunctShow si Improvisneyland. Interesant pentru spectatori este faptul ca actorii celor trei trupe vor crea momente de teatru si muzica pornind de la sugestiile publicului.

Daca vrei sa mergi la spectacol, trebuie sa stii ca evenimentul va incepe la ora 20.30. Spectacolul va fi transmis online, in direct prin platforma Videomax si poate fi urmarit pe site-ul videomax.

Terasa din strada Blanari va fi cuprinsa de aplauze si hohote de ras pe masura ce trupele vor sparge bariera dintre public si actori si vor trasa o seara de comedie veritabila.

Spectacolul este sustinut cu sprijinul partenerilor: Videomax (www.videomax.ro) si Old City .

Locatie: Old City (str.Lipsacani nr. 45), luni 05.07.2010, ora 20:30.
Pretul unui bilet este de 10 lei.
Rezervari: 0746.120.855

Videomax este o inovatoare prin care poti fi producatorul propriei tale emisiuni, transmisa in direct catre audienta ta.

Sursa foto : improbligo.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea