De prin lume adunate

#hotel sapte stele #Seven Stars Galleria #italia #milano #hotel

Singurul hotelul de 7 stele din lume, recunoscut oficial, se afla in Italia GALERIE FOTO

Desi multe hoteluri sunt cunoscute ca avand 7 stele, aceste clasificari nu au fost emise de o institutie autorizata. Printre acestea se afla si faimosul Burj Al Arab, din Dubai, care a pierdut acest merit in fata unui hotel mai putin cunoscut din Milano, Italia. Astfel, Hotelul Seven Stars Galleria a devenit oficial primul hotel din lume certificat cu 7 stele.

Hotelul care se afla la doar doi pasi de faimosul Dom din Milano, se afla in interiorul Galeriei Vittorio Emanuele II, ce dateaza din secolul al XIX-lea. Hotelul a fost insa inaugurat in anul 2007.

Hotelul le pune la dispozitie oaspetilor 7 apartamente impresionante, dintre care apartamentul regal care are nu mai putin de 580 metri patrati. O noapte de cazare in acest apartament costa 15 mii de euro. Tot aici oaspetii se pot savura preparate italiene intr-un restaurant de lux.

Fondatorul, Alessandro Rosso, a declarat ca hotelul sau, clasat la sapte stele de organizatia SGS din Geneva, intruneste toate conditiile necesare pentru acest calificativ: ocupa o cladire istorica importanta pentru orasul care il gazduieste, include mai multe apartamente decat camere, iar oaspetii se bucura de privilegii pe care nu le-ar gasi in hotelurile de cinci stele.

De-a lungul vremii hotelul a gazduit numeroase VIP-uri, de la celebritati si sultani, pana la figuri politice. Printre vizitatori se afla si prima doamna a Statelor Unite care a ales hotelul pentru un show culinar, in timpul vizitei sale cu fetele, in Italia.

Mai mult decat atat oaspetii hotelului se pot bucura in permanenta de majordomi personali. Acestia sunt instruiti ani la rand in scoala speciala a fondatorului hotelului, Alessandro Rosso, iar pentru a se putea inscrie la cursuri acestia “trebuie sa aiba o anumita varsta si sa stie mai multe limbi straine” explica Rosso pentru forbes.com.

Potrivit forbes.com majordomii trebuie sa faca tot ceea ce isi doresc clientii: sa-i insoteasca la cumparaturi, sa faca plinul avionului personal, sa le prezinte opere de arta in particular, sa le pregateasca cina pe terasa hotelului, sa-i insoteasca la SPA, sa organizeze intalniri de afaceri si sa pregateasca bagajele acestora.

“Majordomul se va trezi odata cu clientul si nu se va duce la culcare pana in momentul in care clientul nu se culca”, mai adauga Alessandro Rosso.

Iata o galerie uimitoare!

Surse foto: sevenstarsgalleria.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea