De prin lume adunate

#manuale #rechizite #scoala #carturesti #targ

Scolaresti la Carturesti, targ de tot ce iti trebuie la scoala

Intoarcerea la scoala poate fi pentru multi doar o revenire sau un nou inceput. In ambele cazuri trebuie sa ne pregatim pe masura. Lasam in urma amintirile de vacanta, lenevitul pana tarziu si ne concentram pentru un nou an de studiu.

In mansarda librariei Carturesti Verona poti gasi tot ce ai nevoie pentru scoala. Organizatorii au pregatit si o sala de clasa ca la carte, cu banci, catedra si tabla de scris.

Pe lista de cumparaturi de la Carturesti vei gasi manuale, ghiozdane, caiete si accesorii care fac ca orice materie sa para mai usoara, rechizite, culegeri, carti din bibliografia scolara, penare , gume de sters, creioane, stilouri, caiete, carioci, rigle, pensule, acuarele, plastelina sau lut pentru modelaj. Acestea sunt doar cateva dintre rechizitele pe care le vei gasi la Carturesti .

Si pentru ca lucrurile sa fie si mai frumoase, la Carturesti este pregatit pentru tine si un workshop de fotografie. Alisa Tarciniu vine cu tot ce e nevoie, de la lectiile de fotografie la zi, pana la multa rabdare si chef de joaca. Atelierele de fotografie vor avea loc in fiecare zi de sambata, la ora 10.30, incepand cu 15 septembrie.

Intoarcerea la scoala reprezinta, de asemenea o intoarcere la viata sociala obisnuita, de la rasete si glume, schimbul de pareri, prieteni noi, pana la mici placeri care pot distrage atentia de la invatat. Pentru parinti, toate aceste lucruri pot fi o adevarata provocare. De aceea, Fundatia Generatii aduce psihologi gata sa povesteasca cum putem motiva si sustine orice invatacel, la scoala si in timpul liber.

Targul Scolaresti de la Carturesti este deschis zilnic, pana pe 30 septembrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea