De prin lume adunate

#teatru #tnb #premiera #lia bugnar #ion caramitru

Sapte dintr-o lovitura, premiera la TNB

Tinerii actori ai Teatrului National va invita la cea mai noua premiera TNB, "Sapte dintr-o lovitura" de Lia Bugnar . Piesa a fost scrisa special pentru ei. Spectacolul poarta semnatura lui Ion Caramitru . In distributie ii veti intalni pe Carmen Ungureanu, Ana Macovei, Lia Bugnar, Mihai Calota, Florin Lazarescu, Alexandru Nedelcu, Axel Moustache si Victoria Dicu. Muzica spectacolului este marca Vlaicu Golcea .

O sansa unica

"Pentru aceasta stagiune teatrul a angajat un dramaturg sa scrie, special pentru noi, o piesa! Sa fim seriosi, unde am mai vazut sa se intample asa ceva?! Este o sansa unica si speram cu totii ca piesa "Sapte dintr-o lovitura" sa fie o "lovitura" de bun augur pentru noi toti!" - a declarat Axel Moustache, unul dintre protagonistii spectacolului.

"Sapte dintr-o lovitura" este un spectacol cu si despre tineri, a carui actiune se intampla intr-un studio de televiziune. O competitie deschisa, un maraton live, de trei zile, in care sapte personaje sunt prinse in goana atingerii propriilor vise, cu pretul oricarui sacrificiu.

Toate personajele au un singur vis: sa ajunga actori celebri si sa castige multi bani. Pentru scopul lor, concurentii sunt dispusi sa le ofere telespectatorilor ceea ce vor sa vada: violenta, sex, droguri si chiar sinucidere.

Spectacolele vor avea loc duminica 23 noiembrie, marti 25, vineri 28 si duminica 30 noiembrie, orele 19.00, la Sala Atelier. Preturile biletelor sunt intre 30 si 16 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea