De prin lume adunate

#comedie #teatru #saptamana de teatru

Saptamana de teatru: Noi cu elevii lui Dan Puric

In aceasta saptamana avem parte de o premiera. Si nu orice fel de premiera, ci una cu ucenicii lui Dan Puric. Au fascinat o lume intreaga prin mesaje sensibile transmise neconventional si acum pregatesc un nou spectacol.

Revizorul la Teatrul de Comedie

Revizorul de N. V. Gogol, in regia lui Horatiu Malaele, se joaca la Teatrul de Comedie inca din 2006. Stefan Banica Jr. interpreteaza rolul unui functionar din Petersburg. Alaturi de George Mihaita, Dragos Huluba si cele doua prezente feminine, Virginia Mirea si Delia Seceleanu, Stefan Banica Jr are un traseu scenic bine pus la punc de Horatiu Malaele. Revizorul este o piesa pe care nu trebuie sa o ratezi in aceasta stagiune. Piesa este programata vineri, 2 octombrie, de la ora 19.00. Pretul unui bilet este de 21, 20 lei.

Cum iubeste cealalta jumatate la Teatrul Mic

In ambianta creata de Maria Miu, actorii arata Cum iubeste cealalta jumatate. Se poate astfel constata daca “a love affaire” este la fel in Romania ca si in Anglia. Claudiu Istodor si Adriana Schiopu, si Vitalie Bantas, si Ovidiu Niculescu devin un candid incornorat si o eleganta consoarta adulterina, o nevasta timida cu barbat avansat, o neglijenta sotie neglijata plus un coleric sot amant fierbinte. Piesa este programata sambata, 3 octombrie, de la ora 19.00, iar pretul unui bilet este de 23,20 si 15 lei, in functie de locul ocupat in sala.

Peste cu mazare la Teatrul Metropolis

Peste cu mazare este un spectacol vibrant, plin de farmec, umor amar si luciditate, in care o puteti vedea pe Olga Tudorache desfasurand o evervescenta ludica de exceptie. I se alatura, cu multa pasiune si vitalitate intr-o poveste a zilelor noastre plina de tandrete, care vorbeste despre sufletul femeii si framantarile ei.

Piesa este o drama a incompatibilitatii, cu o intriga simpla, plina de adevar si emotie artistica, scrisa cu nerv si puternic fior dramatic. Spectacolul este programat duminica, 4 octombrie, de la ora 19.00. Pretul unui bilet este de 21, 20 lei.

Extrem la Teatrul Odeon

In spectacolul Extrem este tratata problema violului, a agresiunii impotriva femeilor si a victimelor care, deseori, nu au castig de cauza in fata legii din pricina lipsei dovezilor. Extrem este povestea unei femei atacata in propria casa de catre un violator. Ea reuseste sa faca fata atacului, chiar sa rastoarne situatia, victima preluand controlul asupra calaului.

Dilema ei insa, de-abia acum incepe: sa-l elibereze pe agresor riscand astfel un nou atac, sa declare totul politiei in ciuda faptului ca, din lipsa de dovezi, ar putea sa fie socotita drept mincinoasa sau sa il ucida pe atacator, devenind astfel o criminala ca si el? Piesa Extrem este poate fi vazuta la teatrul Odeon, vineri, 2 octombrie, de la ora 19.00. Pretul unui bilet este de 21, 20 lei integral si 12,72 lei redus.

Noi la Compania de teatru Passe Partout

Joi, 1 octombrie, de la ora 19.30 la Sala Rapsodia din Bucuresti are loc premiera spectacolului "Noi" prezentat de Compania de teatru Passe Partout. Timp de aproape doua ore, 23 de oameni sunt in acelasi timp actori, regizori, scenografi si coregrafi, coordonati de Dan Puric. Spectacolul ironizeaza toate nebuniile vremurilor noastre: de la talk-show-urile isterice la problemele de alimentatie. Pretul unui bilet este de 20 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea