De prin lume adunate

#muzeul de istorie #targ #carte #salon

Salonul de Carte, Presa si Muzica la Muzeul de Istorie

Muzeul National de Istorie a Romaniei gazduieste in perioada 2 - 6  o noua editie a Salonului de Carte, Presa si Muzica. Deschiderea oficiala are loc miercuri, 2 martie, de la orele 15.

In cadrul acestui eveniment, Muzeul National de Istorie a Romaniei va lansa o serie de publicatii. Evenimentul reuneste peste 100 de firme participante, edituri, importatori si distribuitori de carte, fundatii, societati si institute culturale, institutii de invatamant superior si unitati muzeale.

Diversitatea registrului tematic al cartilor expuse atrage dupa sine un larg public cititor, de toate categoriile de varsta si socioprofesionale. La targ vie gasi carti de beletristica, tehnica, didactica, stiintifica, universitara, academica, economica, enciclopedica, critica, memorialistica, carte pentru copii si lucrari muzicale, CD-uri si DVD-uri.

In cadrul targului de carte vor avea loc lansari de carte , mese rotunde, dezbateri, recitaluri de poezie, muzica, dansuri, actiuni omagiale sau simpozioane. In fiecare zi vor avea loc, intre orele 13.00 - 14.00, minirecitaluri ale artistilor Kristine, trupa Etnic, Cover Project, Senzual si Lavinia Francu.

Publicul vizitator va avea, de asemenea, ocazia de a intalni importante personalitati din viata culturala, politica, vedete indragite, va participa la tombole atractive si se va bucura de maiestria artizanala a unor mesteri populari .

Targul se poate vizita de miercuri pana duminica, intre orele 11.00 - 19.00. Muzeul National de Istorie a Romaniei se afla pe Calea Victoriei la numarul 12.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea