INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

De prin lume adunate

Ruxandra Donose, in recital extraordinar la Stockholm

Institutul Cultural Roman de la Stockholm a organizat luni, 26 noiembrie, un recital extraordinar al mezzosopranei romance Ruxandra Donose, acompaniata de pianistul german Eric Schneider. Evenimentul a avut loc in sala Grunewald de la Konserthuset, unde se decerneaza anual Premiile Nobel . Programul recitalului a cuprins arii din opere de Handel, Mozart, Gluck, Rossini si Bizet, precum si lieduri de Enescu, Strauss, Bretan si Willibald. Evenimentul a fost organizat cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei si s-a bucurat de aplauze furtunoase din partea publicului. Printre invitati s-au numarat reprezentanti ai corpului diplomatic, personalitati ale vietii culturale si politice suedeze, precum si membri ai comunitatii romanesti din Suedia. Recitalul a fost urmat de o receptie oferita de Ambasada Romaniei la Stockholm. Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea