De prin lume adunate

#musical #romeo si julieta #ion dacia #opereta

Romeo si Julieta, musical rock

Teatrul National de Opereta "Ion Dacian" va invita la premiera musicalului "Romeo si Julieta ", care va avea loc pe 30 aprilie. Musicalul romeo si julieta a fost creat de Gerard Presgurvic, dupa piesa lui Shakespeare si a avut premiera pe 19 ianuarie 2001, la Paris.

Musicalul a fost montat in Canada, Antwerp, Londra, Amsterdam, Budapesta, Szeged, Moscova, Viena, Seul, Taipei si Monterrey.

Spectacolul are baza celebra poveste de dragoste scrisa de catre William Shakespeare , Romeo et Juliette: de la Haine a l’Amour. Piesa nu se abate de la intriga originala, insa o pozitioneaza si o traduce in zilele noastre. Gerard Presgurvic rescrie versurile lui Shakespeare si introduce pop-ul si rock-ul intr-o adaptare moderna a celebrei piese de teatru.

Prima montare in Romania

Romeo si Julieta este primul musical rock prezentat de catre o institutie profesionista de teatru muzical. Spectacolul este o premiera din mai multe puncte de vedere: este prima montare a acestui musical in Romania.

Pentru realizarea acestei productii Teatrul National de Opereta "Ion Dacian" a invitat o echipa de artisti si profesionisti ai Teatrului de Opereta din Budapesta, aceiasi care au asigurat succesul variantei maghiare.

Printre protagonsiti se numara Jorge, Simona Nae, Georgiana Mototolea, Adina Sima, Mihai Bisericanu si Daniel Iordachioaie.

Pretul biletelor este de 52.50, 39.90 lei, 33.60 si 21.00 de lei, in functide pozitia in sala.

Spectacolul este programat in zilele de 2, 3, 8, 9 si 10 mai 2009.

Participa la concursul nostru si poti castiga bilete la spectacolul "Romeo si Julieta".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea