De prin lume adunate

#topul destinatiilor infricosatoare #destinatii terifiante #obiective turstice

Romania adaposteste cel mai inspaimantator obiectiv turistic din lume

Platforma online 9gag.com a intomit un top 18 al celor mai terifiante destinatii turistice din intreaga lume. Pe primul loc in top se afla Romania, Padurea Hoia-Baciu fiind considerata cu adevarat inspaimantatoare.

Padurea Hoia-Baciu se afla in inima Ardealului, langa orasul Cluj Napoca. Aceasta este cunoscuta drept "Triunghiul Bermudelor" in Romania, atrage multi curiosi, amatori de paranormal. Despre Padurea Hoia-Baciu s-au scris multe legende de la disparitia unor persoane, pana la aparitia extraterestrilor, lasand loc celor mai diverse speculatii. Cei care viziteaza locul povestesc lucruri terifiante care provoaca fiori reci chiar si celor mai curajosi, scrie realitatea.net.

Padurea Hoia-Baciu este urmata in top de Oradour-sur-Glane, un oras distrus de trupele germane in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Urmeaza in acest clasament Castelul Leap, din Irlanda. Aici au avut loc unele dintre cele mai infricosatoare evenimente. In castel exista o temnita in care oamenii erau torturati si apoi lasati sa moara in chinuri. Aceste lucruri au facut ca el sa-si capete renumele de cel mai bantuit castel din tara.

Pe locul patru in top se afla Jatinga, locul din India in care, in fiecare an, in perioada septembrie – noiembrie, se sinucid mii de pasari. Acesta este urmat de ruinele unei copii a celebrului parc de distractii Disneyland din China, constructia abandonata, cea a metroului din Cincinnati (SUA), dar si Poarta Infernului din Turkmenistan, un loc unde de 40 de ani arde neintrerupt un crater masiv de gaz metan, care nu a putut fi stins din anul 1971.

Sursa foto: locklip.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea