De prin lume adunate

#spectacol #rodica popescu-bitanescu #actrita #eventimente

Rodica Popescu Bitanescu sarbatoreste 50 de ani de activitate printr-un spectacol extraordinar

Actrita Rodica Popescu Bitanescu sarbatoreste 50 de ani de cariera printr-o reprezentatie speciala a comediei de succes "Cinci femei de tranzitie". Spectacolul va avea loc pe 17 decembrie 2012, la Sala Palatului din Capitala, de la ora 19.00.

"Cinci femei de tranzitie" o infatiseaza pe Rodica Popescu Bitanescu in tripla ipostaza: actrita, regizor si dramaturg.

Comedia prezinta cinci portrete ale unor femei care pe masura trecerii timpului se adapteaza la nevoile impuse de alegerile pe care le-au facut. Povestile lor sunt prezentate admirabil, cu haz, sub forma unor conversatii normale, prietenesti, purtate in fata unui pahar.

Alaturi de Rodica Popescu Bitanescu, in piesa mai apar Aimee Iacobescu, Tania Popa, Vivian Alivizache si Magdalena Cernat.

Desi piesa a avut premiera in urma cu 10 ani, ea continua sa fie jucata datorita succesului pe care l-a inregistrat in randul spectatorilor.

Reprezentatia speciala a spectacolului "Cinci femei de tranzitie" este organizata de Ministerul Culturii si Patrimoniului National, Teatrul National "I.L. Caragiale" si Centrul pentru Artele Spectacolului Sala Palatului. Evenimentul face parte din amplul program national cultural "Arta contra drog 2012".

Bilete la "Cinci femei de tranzitie"

Biletele se pot achizitiona de la casa de bilete a Salii Palatului, casa de bilete a Teatrului National, din oficiile Postei Romane semnalizate bilete.ro si online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, biletoo.ro, blt.ro, eventim.ro, myticket.ro.

Pentru acest spectacol sunt disponibile doua categorii de bilete: categoria I - 50 lei, respectiv categoria II - 30 lei.

Despre Rodica Popescu Bitanescu

Rodica Popescu Bitanescu s-a nascut la data de 5 august 1938, in Rasucesti, judetul Giurgiu. Din 1966 si pana in prezent este actrita a Teatrului National din Bucuresti. In palmaresul sau figureaza roluri ca Lucetta ("Badaranii" de Carlo Goldoni), Ines ("Castiliana" de Lope de Vega), Bonita ("Asteptand la Arlechin" de Noel Coward). Rodica Popescu Bitanescu a aparut in numeroase scenete TV, dar si in cateva filme de succes: "Dumbrava minunata" (1980), "Reteaua S" (1980), "Secretul lui Nemesis" (1985).

Sursa foto: cinemagia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea