De prin lume adunate

#amuleta #final de an #traditii #superstitii

Ritualuri de sfarsit de an pentru a-ti lua ramas bun de la tot ce ai trait in 2019

Pentru unii, anul 2019 a fost unul bun, pentru altii a fost un amestec de dulce si amar. Daca asa a fost si pentru tine si dorestu sa scapi de energiile negative, exista mai multe ritualuri pe care le poti face acasa pentru a scapa de atitudinea negativista.

Ritualurile de Revelion pentru a-ti lua ramas bun de la 2019

Ritualul intentiilor

Ai nevoie de:

- 1 lumanare

- Un pahar si apa

- Tamaie

- O hartie si un stilou.

Cum se procedeaza

Scrie pe foaie principalele tale obiective pe care doresti sa le atingi anul viitor. Aprinde tamaia si imagineaza-ti ca fumul ei matura toate obstacolele care te separa de obiectivele tale din 2020.

Apoi aprinzi lumanarea, Aceasta va bloca negativismul si iti va promova puterea, lumina interioara. Este o modalitate de a lumina viitorul prosper pe care il astepti cu nerabdare.

Tine paharul cu apa cu cele doua maini si spune urmatoarea fraza: "Cu apa revitalizez viitorul / Sa ma pregatesc pentru un nou an prosper." Apoi bea apa.

Maturatul

Desi pare foarte simplu, maturatul este o modalitate simpla de a purifica spatiile pentru Anul Nou. Matura fiecare colt al casei tale, curata ramele, usile, ferestrele si sub paturi si mobilier. Asigura-te ca vei primi noul an cu casa complet curata pentru a evita acumularea de energii negative.

Pentru reinnoirea energiilor

Vei avea nevoie de:

  • 1 moneda aurie
  • 1 bucata patrata de panza verde sau maro
  • 1 panglica aurie sau verde
  • 1 bol mic cu scortisoara
  • 4 seminte la alegere

Cum se procedeaza

Pune bucata de panza pe pamant afara, apoi varsa scortisoara macinata in centru. Ia cele patru seminte care simbolizeaza dorintele tale de Anul Nou si pune-le peste scortisoara.

Apoi vei aseza moneda pe scortisoara si seminte, pentru a atrage noroc si energii bune.

Cu panglica, legi bucata de material in care se afla scortisoara, semintele si moneda. Amuleta poate fi plasata oriunde in camera sau biroul tau. O poti pastra si in portofel in tot restul anului.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea