De prin lume adunate

#evenimente #dans #sala palatului #spectacol

Rhythm of the Dance la Bucuresti

De la debutul din anul 1999, spectacolul companiei de dans "Rhythm of the Dance" a fost urmarit de mai mult de 3 milione de spectatori din peste 33 de tari, fiind unul din acele show-uri care a deschis o noua era in lumea spectacolului de divertisment.

Spectacolul "Rhythm of the Dance" are o durata de doua ore si este un poem epic, care descrie calatoria celtilor de-a lungul timpului, o incursiune stralucitoare in lumea dansurilor irlandeze.

Combinand arta traditionala cu tehnologia folosita in showrile moderne, spectacolul este o poveste veche de mii de ani "spusa" si jucata, beneficiind de avantajul celei mai moderne tehnologi folosite in arta spectacolelor.

Spectacolul va ajunge la Bucuresti dupa un turneu national care ii va aduce pe dansatorii irlandezi la Craiova pe 4 februarie , Cluj pe 5 februarie , Sibiu pe 6 februarie si Bucuresti pe 7 februarie.

Preturile biletelor pentru spectacolul "Rhythm of the Dance" in Bucuresti sunt de 75, 100, 150 si 200 de lei. Biletele se gasesc la Sala Palatului, Teatrul National, Magazinul Muzica, Magazinele Diverta, Germanos, Vodafone, Librariile Carturesti, Librariile Humanitas si pe site-urile biletedelatati.ro, vandbilete.ro, bilete.ro, blt.ro, eventim.ro, ticketpoint.ro si myticket.ro.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea