De prin lume adunate

#revelion #anul nou #distractie #petrecere #club #muzica #unde iesim

Revelionul in strada

Daca inca nu ti-ai facut planuri pentru noaptea de revelion, una dintre variantele din Bucuresti este si petrecerea in aer liber. Programul se anunta incendiar: muzica, artificii, jocuri de lasere si mancaruri traditionale romanesti. Totul la o oferta de nerefuzat: gratis.

 

Revelion in Piata Constitutiei

 

In acest an, Primaria Municipiului Bucuresti prezinta de Revelion un spectacol de neuitat, care va avea loc in Piata Constitutiei si pe Bulevardul Unirii. Programul serii incepe la orele 19:00 cu muzica buna si artisti indragiti. Pe scena vor urca artisti precum Marcel Pavel, Vama, Directia 5, Bere Gratis, Vlad Mirita, Alex, Voltaj, Iris sau Smiley.

Intre recitalurile trupelor si solistilor, un DJ va mixa live si va anima piata pentru bucurestenii dornici de dans. Ultimele minute din 2009 si primele din Noul An vor fi celebrate pe ritmurile celor de la Sistem.

Trecerea dintre ani va fi marcata de discursul oficial al Primarului General al Capitalei Sorin Oprescu si de un joc de lumini, lasere si artificii. Show-ul va fi sincronizat pe muzica si va folosi peste 5000 de efecte de lasere si pirotehnice. Flacari de pana la doi metri vor izbucni din 24 de puncte ale scenei si vor incinge atmosfera. Dupa ora 00:30, petrecerea se va muta in acorduri de orchestre pe Bulevardul Unirii. Notele muzicale va vor acompania pana la orele 02:00.

Revelionul din Piata Constitutiei vine si cu o noutate: amenajarea a doua romanesc pe bulevardul Unirii. Dupa artificiile de la ora 00:00, distractia se muta in aceste doua puncte, unde muzica va fi asigurata de Jinga Symphony si Big Band-ul Radio.

Revelion in Piata Revolutiei

 

Ca in fiecare an, si in Piata Revolutiei din capitala se organizeaza o petrecere in aer liber in seara de revelion. Printre vedetele care vor urca pe scena se numara Andreea Banica, Simplu, Voltaj, Inna sau Loredana Groza, iar gazdele evenimentului vor fi George Vintila si Claudiu Sara. La miezul noptii, ca in fiecare an, va fi un spectaculos foc de artificii, precum si jocuri de lumini.

Revelion la cort, in

 

O alta noutate in ceea ce priveste petrecerile de Revelion organizate de autoritatile din Bucuresti, o reprezinta si amenajarea unui cort in Parcul Moghioros din capitala. Pe lacul din parc vor fi amenajate mai multe corturi, cu o capacitate de 500 de persoane.

Daca te gandesti ca vei tremura de frig, ei bine, corturile vor fi incalzite cu tunuri de caldura, care vor crea o atmosfera calda, de peste 20 de grade.

Petrecerea din Parcul Moghioros va incepe la ora 21:30, iar pretul unui bilet este de 130 de lei si poate fi achizitionat din standul special amenajat in cort. Bucatarii au pregatit un romanesc, iar programul artistic promis de organizatori va fi variat, cu muzica veche, folclor, rock sau dance. Participantii vor avea parte si de momentele comice si vor putea praticipa la tombola " ".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea