De prin lume adunate

# revelion in pandemie #revelion #pandemie

Revelion in pandemie. Preturile vacantelor in strainatate s-au ieftinit cu aproximativ 25%

Pandemia de Covid-19 a determinat ieftiniri cu aproximativ 25% pentru vacantele de Revelion in strainatate, touroperatorii oferind acum solutii adaptate in timp real noilor conditii. Astfel, clientii pot beneficia de pachete ce pot fi rezervate cu zero avans si rambursare integrala a banilor, in cazul in care, inainte de inceperea sejurului, tarile respective le anuleaza turistilor romani dreptul de a intra pe teritoriile respective. Mai multe informatii despre acest subiect, chiar acum:

 

Pandemia de coronavirus afecteaza sectorul turistic

Incertitudinile ce planeaza in jurul acestei crize sanitare i-au determinat pe turisti sa amane pe cat de mult posibil decizia de a rezerva acum concediile de Revelion. Comparativ cu acest final de an, rezervarile din anii precedenti incepeau chiar din luna august, continuand pana in prima jumatate a lunii noiembrie.

Pregatirile pentru Revelionul din pandemie au inceput in acest an mult mai tarziu. Touroperatorii afirma ca startul rezerverilor pentru concediul de Anul Nou a fost dat incepand cu luna octombrie, pe fondul nesigurantei cu care intreaga societate de confrunta acum.

Reactia touroperatorilor la aceasta schimbare de perceptie

“Turistii nu mai vor sa plateasca integral Revelionul cu mult timp inainte, pentru ca nu sunt siguri daca vor putea pleca. Incep sa aiba deja o alta gandire, vor sa plece in vacanta, dar vor sa stie ca isi pot recupera banii.”, a declarat Cosmin Marinof, directorul general Dertour Romania.

“Le oferim turistilor posibilitatea de a face rezervarile cu zero avans. Pe 15 noiembrie, acestia au posibilitatea de a achita 10% din suma, urmand ca pe 1 decembrie sa achite restul de 90% din total”, a mai adaugat acesta.

Pachetele pregatite in aceasta iarna pentru vacantele romanilor

Dertour a lansat deja chartere de Craciun si Revelion in Turcia (Antalya) si Egipt (Hurghada). Pentru un sejur de 5 nopti in Antalya (Craciun sau Revelion), pus la dispozitie de acest touroperator, la un hotel de 4 sau 5 stele all-inclusive, turistii romani trebuie sa achite un cost de 417 euro / persoana.

Pentru cei care prefera un concediul de Craciun sau Revelion in Hurghada, Egipt, un sejur de 7 nopti (la un hotel de 4 sau stele all-inclusive) poate fi achizitionat cu preturi incepand de la 529 euro / persoana.

Reprezentantii companiei Dertour au declarat ca sunt deja pregatite pachete de Craciun si Revelion pentru acest an, inclusiv in destinatii exotice precum Maldive, Emiratele Arabe Unite - Dubai, Tanzania - Zanzibar (vezi aici recomandarile pentru o vacanta exotica in Zanzibar).

Grabeste-te sa prinzi ofertele Dertour pentru Revelion!

Chiar daca in acest an, costurile pentru vacantele de Revelion s-au ieftinit cu aproximativ 25%, din cauza incertitudinilor din piata, serviciile oferite au ramas la acelasi nivel ridicat de calitate.  Profita din timp de ultimele saptamani ale acestui an si rezerva o vacanta pentru urmatorul Revelion, alaturi de toti cei dragi tie.

Asa cum ai vazut, Dertour le ofera turistilor pachete speciale pentru vacantele de iarna, adaptate conditiilor cu care se confrunta acum intreaga societate: posibilitatea de a achita cu zero avans pretul unui sejur, optiunea de a achita in transe costul total al vacantei etc

Sursa foto: AICI

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea