De prin lume adunate

# restaurante bucuresti #restaurante medievale #taverna medievala #taverna excalibur

Restaurante medievale in Bucuresti

Daca vrei sa incerci ceva inedit intr-un weekend, alaturi de prieteni, poti merge la unul dintre restaurantele medievale din Bucuresti. Printi, printese, mancaruri traditionale romanesti prezentate intr-un mod spectaculos, armuri si steaguri de lupta sunt doar cateva dintre atractiile acestor restaurante. In aceste restaurante se organizeaza si seri tematice, cu muzica si spectacole medievale.

 

taverna medievala Fortareata


In centrul capitalei, in apropiere de ambasada Statelor Unite ale Americii, vei descoperi un restaurant medieval, cu preparate traditionale romanesti. Taverna Medievala aduce in actualitate percepte ce au dat nemurire epocii cavaleresti si te transpune intr-un timp plin de farmec si mister.

Taverna Medievala reinvie vremurile medievale de mult apuse. Aici este locul unde te vei simti ca un print sau printesa si vei retrai in spirit cavaleresc. Taverna Medievala este astfel locul de intalnire al cavalerilor. Decorul contine replici dupa arme de temut, scuturi si steaguri impodobite cu blazoane nobiliare.

Taverna organizeaza si evenimente medievale, turniruri, teatru medieval si seri cu muzica medievala.

Taverna Medievala se afla pe strada Jean Luis Calderon, la numarul 33. Rezervari se pot face la numarul de telefon 0721.488.178.
 

Taverna Excalibur , Locul Cavalerilor


taverna excalibur este un local medival, cu scaune si mese din trunchiuri de lemn si pereti de caramida. Mancara si bauturile sunt servite in vase din lut. Peretii tavernei sunt decorati cu sabii, topoare, stindarde, scuturi si tablouri cu cavaleri. De asemenea, taverna este decorata cu picturi murale cu scene de vanatoare si lupta.

Atmosfera medievala este completata de muzica medievala. La Taverna Excalibur, fripturile suculente, placintele gustoase si vinurile vechi sunt servite ca pe vremea regelui Arthur, de cavaleri si domnite. Meniul de la taverna medievala cuprinde diverse preparate culinare traditionale romanesti, fripturi, vanat, aperitive, salate, supe, gulas sau deserturi.

Preparatele poarta denumiri interesante, in ton cu specificul restaurantului. Astfel poti incerca Salata Excalibur, Gustarea cavalerilor, Preferatul Regelui Arthur, Cina Sir Lancelot, Cina Regelui Arthur sau Pentru Milady cu drag.

Taverna Excalibur se afla pe Bulevardul Mihail Kogalniceanu, la numarul 3. Rezervari se pot face la numarul de telefon 021.311.62.82.
 

Castelul medieval Excalibur


Castelul medieval Excalibur este fratele mai mic al Tavernei Excalibur si se afla in centrul Bucurestiului, pe strada Academiei. Ospatarii de la Castel sunt imbracati sugestiv in costume medievale. Denumirile din meniu sunt ingenioase: "Marele ospat al cavalerilor", "Tava pentru regi" sau "La panda am stat, caprioare am vanat".

Castelul este situat la subsol, intr-o hala mare, cu aspect medieval. Este decorat cu blazoane, steme si picturi murale. Meniul de la Castel este compus din salate, supe si ciorbe, peste, fripturi, garnituri, preparate de vanat, deserturi. Portiile sunt foarte mari, concepute in special pentru mai multe persoane.

In meniu exista numeroase meniu pentru 4 sau 6 persoane, frumos decorate si aduse la masa de cate doi oameni. La Castel, obiceiul este sa mananci cu mana. Tacamurile sunt aduse doar la cerere.

La Castelul Excalibur se organizeaza si seri tematice, cu dansuri, concerte si spectacole de teatru medieval.

Castelul medieval Excalibur se afla pe strada Academiei, la numarul 39. Rezervari se pot face la numarul de telefon 021.314.56.70.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea