De prin lume adunate

#restaurante #restaurante fast food #bucuresti

Restaurante fast food in Bucuresti

O data cu schimbarea stilului de viata, a ritmului alert in care ne desfasuram toate activitatile, timpul liber a devenit din ce in ce mai pretios. In aceste conditii si stilul de alimentatie s-a schimbat, iar conceptul de fast food castiga din ce in ce mai mult teren in special in randul tinerilor. McDonald's, King sunt doar cateva dintre restaurantele fast food care te imbie cu burgeri uriasi si cartofi prajiti aurii.

 

McDonald's

 

Atunci cand esti pe fuga, varianta cea mai potrivita pare sa fie un sandwich rapid de la la McDonald's. Il primesti repede, este cald,  cu o aroma placuta si de cele mai multe ori este insotit si de o portie de cartofi prajiti si un pahar cu bautura acidulata si dulce. Produsele de la McDonald's sunt si pe gustul tinerilor care isi iau pranzul sau pachetulul pentru scoala de aici. Chiar daca stii ca sunt bogate in grasimi si sare, exista momente in care ai pofta de ceva interzis.

Oferta de la McDonald's este foarte variata si practic vei gasi preparate "potrivite" pentru fiecare masa a zilei. La micul dejun poti opta pentru un sanwich cu branza topita sau carne de pui, o cafea sau o briosa.

La pranz poti comanda o salata cu pui sau ton sau poti alege din oferta bogata de sandwich-uri cu carne de pui sau vita, cu diverse sosuri. La capitolul desert, la McDonald's poti manca o inghetata sau o placinta fierbinte, cu diverse fructe. Preturile sunt accesibile pentru orice buzunar si incep de la 3 lei pentru un sandwich simplu cu carne de pui.

In capitala exista mai multe restaurante McDonald's. Cele mai centrale sunt insa cele de la Piata Romana si Piata Unirii, care au devenit si punct reper de intalnire pentru tineri.

 

KFC

 

KFC este un alt restaurant unde poti manca preparate rapide. Aici vei gasi in special preparate pe baza de carne de pui. Inventata de colonelul Harland Sanders, retetea de preparare a puiului cu 11 ierburi si mirodenii este folosita pana in zilele noastre.

Reteta orginala este insa secreta si pastrata intr-un seif din Trezoreria din  Louisville, Kentucky. Nu va trebui insa sa mergi tocami pana in Statele Unite ale Americii pentru a gusta din preparatele inventate de Sanders. In Bucuresti sunt numeroase restaurante KFC unde poti lua pranzul.

In meniul de la KFC vei gasi preparate pe baza de pui, sandwich-uri, garnituri, sosuri, salate, deserturi, bauturi, dar si meniuri individuale sau de grup. La KFC vei gasi si produse mai ieftine, in ton cu criza economica. Astfel, pentru un sandwich cu piept de pui vei scoate din portofel 3, 5 lei.

 

Burger King

 

Restaurantul Burger king a aparut pentru prima ora in Statele Unite ale Americii, in anul 1954, la Miami. Whopperul este cel mai renumit descendent al Burger King si cel mai iubit burger din America. Specificul acestui restaurant este carnea pregatita la gratar. Carnea de vita sau de pui la gratar este combinata cu sosuri si garnituri.

La Burger King vei gasi burgeri cu carne de vita si de pui, sandwich-uri cu peste, tortilla, salate, cartofi prajiti, inele de ceapa, aripioare de pui, deserturi si bauturi. Si cei mici gasi in meniu preparate speciale pentru ei si vor primi si cate o jucarie surpriza.

Restaurante Burger King se gasesc la Baneasca Shopping City, City Mall, Liberty Center, Cora Pantelimon, Cora Lujerului, Plaza Romania si Bucuresti Mall.

 

Spring Time

 

Spring Time este un melanj intre preparatele de tip fast food si cele proaspete si sanatoase. Daca esti pe fuga, dar vrei sa mananci ceva sanatos, la Spring Time poti incerca salatele, pe care le poti combina dupa preferintele tale. In meniul de la Spring Time vei gasi shaorma, diverse feluri de pizza, burgeri cu carne de vita sau pui, frigarui, sandwich-uri in diverse combinatii, cartofi prajiti, sosuri si deseturi.

La capitolul salate oferta este destul de variata. Poti astfel allege salata cu paste italiene, salata a , salata de cruditati, salata de orez cu legume, salata de sfecla rosie, sau salata tabuli.

Preturile de la Spring Time sunt mai mici decat in majoritatea restaurantelor fast food. O pizza costa 10 lei, shaorma 7,5 lei, salatele 6, 5 lei, iar burgerii incep de la 5, 5 lei. In Bucuresti exista mai multe restaurante Spring Time, la Piata Victoriei, Universitate sau Izvor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea