De prin lume adunate

#turnu magurele # terasa moderna #restaurant rustic #terasa #restaurant

Restaurant rustic amenajat cu terasa moderna, in Turnu Magurele

In ziua de astazi sunt tot mai putine locatii, restaurante sau hoteluri care pastreaza aspectul traditional si rustic cu care au inceput activitatea. O mare parte din acestea adopta accesorii moderne, design-uri futuriste si idei care mai de care mai inovative. Insa, pe de alta parte, exista si locatii care imbina cu succes stilul clasic, traditional, cu cel modern. Un restaurant rustic amenajat cu terasa moderna se afla chiar in Turnu Magurele, iar noi ti-l prezentam azi.

 

Restaurant rustic amenajat cu terasa moderna

Si locatiile amenajate cu elemente traditionale, rustice, au nevoie la un moment dat de elemente moderne de decor. Localuri care au avut candva terasele amenajate intr-un stil rustic sau romantic, cu elemente florale, insertii de lemn sau alte materiale calde si simple, incearca acum si altceva. Este si cazul Restaurantului Rustic (cunoscut si ca La Nicu FSN) din Turnu Magurele, unde terasa are acum un look complet nou.

Impreuna cu echipa noastra de proiectare si montaj, am venit cu o solutie de acoperire a terasei care sa se potriveasca cu spatiul existent, si care sa satisfaca nevoile administratorului terasei. Spatiul dedicat terasei este situat intre doua cladiri existente, fiind nevoie de o pergola retractabila moderna care sa se poata incadra in dimensiunile date..

Astfel, a fost ales modelul de Pergola Flat, cu sistem de iluminare inclus pentru o atmosfera cat mai primitoare atunci cand luminozitatea pe terasa este mai scazuta. Acum terasa poate fi folosita in orice conditii meteo, atat pe timp de vara cat si in sezonul rece. Iar echilibrul dintre designul rustic al restaurantului si designul modern al pergolei a fost pastrat cu succes prin culori, forma si asezare.

Alte restaurante rustice din Romania amenajate cu pergole retractabile

Daca vrei sa te rupi putin de cotidian si sa te relaxezi in mijlocul naturii alaturi de cei dragi, fa un popas la Terasa pe Vale din Rasnov. Cei de acolo te vor primi cu o priveliste linistitoare, fara agitatie, dar nu departe de oras.

Situat la o aruncatura de bat de Poiana Brasov, in apropiere de Cetatea Rasnov si chiar la baza drumului de urcare spre renumitul Dino Parc, restaurantul este o adevarata oaza de liniste, pe vale...

Echipa Sun Leader a dat un plus de farmec aspectului terasei cu pergole cu acoperis retractabil. Pentru a se crea o atmosfera placuta pe timp de noapte sau in zilele mai putin insorite, a fost instalat la pergola si un sistem de iluminare cu lumini LED calde.

Acest sistem de pergole este controlat prin telecomanda si aplicatie mobila – prin urmare, cat se poate de modern. In acelasi timp, este incadrat cu succes in aspectul rustic si traditional al restaurantului, fara a se deteriora farmecul si caldura zonei. Terasa poate fi utilizata acum in orice anotimp, sezonul de deschidere fiind prelungit cu ajutorul pergolei retractabile care protejeaza spatiul de vant, ploaie, soare puternic si chiar si zapada. Iar terasa a fost ulterior inchisa si cu sisteme de sticla securizata.

Aceste locatii sunt dovada faptului ca, cu dedicare, atentie la detalii si putin sprijin profesionist, se poate gasi intotdeauna un echilibru intre noutate si traditional. Iar clientii sunt cei care se bucura cel mai mult de acest echilibru. Ai si tu un restaurant rustic de amenajat cu o terasa moderna?

FOTO: pergole-retractabile.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea