De prin lume adunate

#unde iesim #recomandare de weekend #targ #vintage #handmade #haine #accesorii

Recomandare de weekend: Targuri vintage in Bucuresti

Primavara si-a intrat in drepturi si odata cu venirea ei trebuie sa facem si cateva mici schimbari in garderoba noastra. In acest weekend isi deschid portile cateva targuri cu articole vintage si handmade unde vei gasi atat haine, cat si accesorii interesante.

 

The French Bazaar la Kristal Glam Club

 

Pentru ca in fiecare primavara tanjesti dupa lifestyle-ul parizian, pentru ca ti-ai dori sa savurezi un cafe latte pe Champs Elysees sau sa faci fotografii lomo in Jardin de Tuilleries, The French Bazaar te invita sa visezi la Paris sambata, 17 aprilie, intre orele 11:00 si 19:00, la Kristal Glam Club.

The French Bazaar, cel mai stylish targ de fashion si vintage reuneste in cel mai nonconformist spatiu: vintage outfits, designer pieces, cool accessories, make up advisors & jewellery exhibitors si asta pentru ca trebuie sa ai neaparat o garderoba chic sezonul acesta. Doua dintre cele mai hot fashion bloggerite din Paris vor fi gazdele virtuale ale acestui eveniment si te vor inspira sa iti alegi cateva din cele mai en vogue piese vestimentare.

La eveniment vor participa: Arina Varga, Belinda Liu, Evintage, AAH (after sex t-shirts), Alexandra Calafeteanu, About Vintage, Fe[male], Haine Vintage, Lachatterie by Isabelle V., M12 (M unu Doi), Modamania, Mansarda9, 3127bags, Uniquewear, Lkit Tshirts, Italian Vintage, Vintage Wardrobe, Lulou, Fashionlab.ro, Mineliboutique by Eve, Zasha, Dulapul Bunicii – Alice&Sara, My true vintage, Retro Eyes, Like Vintage, Black Bird, Mon Jardin, Iuliana Rosca, Tricouri AnTanTe, Cristiana Ivan, Skinny Bunny, DADA, Clara Rotescu &Jonny Loco, Irina Irimia, Accesorwise, Pasboutique, Smaranda Almasan si multi altii.

 

Targ vintage La Scena

 

creatii vestimentare spectaculoase in stil vintage, tinute minimaliste, accesorii si piese handmade, semnate de designeri celebri, dar si de tineri romani in plina ascensiune, acestea sunt suprizele Targului vintage, handmade & designer organizat duminica, 18 aprilie, in clubul La Scena din Bucuresti.

Vizitatoarele targului vor avea de ales intre tinute simple, rochii cu volane sau franjuri supradimensionate, gen anii ’20; creatii stralucitoare si extravagante din era glam a cinematografiei, sacouri cu umeri supradimensionati, rochii lungi si jachete cambrate care pun in evidenta talia, specifice anilor '40; fuste mini, rochii trapez fara maneci, multa dantela, cizme pana la genunchi, jeansi skinny asemenea celor promovati de Audrey Hepburn, dar si creatii in culori electrizante sau cu imprimeuri grafice puternice, tipice anilor ’60, jeansi largi sau evazati, pantaloni cu talie inalta, bluze cu umerii dezgoliti si rochii lungi - din anii ’70.

La acestea se adauga cateva piese vedeta din epocile Victoriana si Edwardiana, dar si accesorii unicat si tinute handmade.  Printre cei care vor expune la Targul vintage, handmade & designer se numara About Vintage,  Adina Boian, Andutza accesories, By Katerina, Buyhand, Ceva cu dichis, Cheap&Chic, Chic Chaque, Dulapul bunicii, Fabrica de Zorzoane, Geo Pana, Iuliana Rosca, Vintage Mireille, Minelli Shop, Origami Bijoux, Vintage Deco, Vintage Division, Vintagemag si organizatorii evenimentului - Haine-Vintage.ro si ItalianVintage.ro.

Femeile care doresc sa-si imbogateasca garderoba fara a-si goli neaparat si cardurile de credit sunt asteptate in club La Scena, duminica, intre orele 11:00 si 19:00. Intrarea la eveniment este libera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea