De prin lume adunate

#recomandare de weekend #targul de iarna #muzeul de geologie #bijuterii #targ #evenimente

Recomandare de weekend: Targul de iarna

Muzeul National de Geologie va invita in perioada 22 – 24 ianuarie 2010 la Targul de iarna , o expozitie cu vanzare de bijuterii, cristale si pietre semipretioase .

Vizitatorii vor avea ocazia sa admire si sa achizitioneze varietati din gama pietrelor pretioase, safire, rubine, smaralde, fie sub forma de bijuterii montate pe metale pretioase , fie in forma lor naturala.

Din expozitie nu vor lipsi florile de mina, elementele de decoratiuni interioare si obiectele ornamentale si de podoaba din minerale si roci: piramide, sfere, obeliscuri, miniaturi de animale, coliere si cercei, inele si bratari, pandantive si brose. Vor fi expuse spre vanzare un numar mare de piese unicat alaturi de nepretuitele flori de mina .

Colectionarii Asociatiei Mineralogilor, Paleontologilor si Gemologilor Amatori din Romania vor fi prezenti pentru a furniza celor interesati, informatii despre stabilizarea campului energetic, purificarea prin cristaloterapie si proprietatile esantioanelor expuse. Va asteptam alaturi de noi.

Taxa de acces este de 4 lei redus si 8 lei integral. Programul de vizitare este intre orele 10.00 – 18.00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea