De prin lume adunate

#targ #produse traditionale #liberty center

Recomandare de weekend: Targ cu produse traditionale la Liberty Center

In perioada 24 - 26 septembrie are loc Targul national de produse ecologice , traditionale si naturale, produse in ferme si gospodarii taranesti. Evenimentul se desfasoara intr-o noua locatie, pe platforma din fata Liberty Center .

Bucuresti se pot delecta cu sortimente de branzeturi, sarmale traditionale maramuresene in foi de varza dulce, umplute cu carne de porc , gemuri si dulceturi din fructe de padure , prajituri de casa, turta dulce si halvita. Ravasitul oilor de Bran, un eveniment traditional foarte cunoscut si apreciat in zona Brasovului, va fi vedeta targului. Vizitatorii se vor bucura de farmecul Branului la Liberty Center.

 

Bucurestenii vor afla direct de la producatorii de la Bran ca Ravasitul oilor inseamna intoarcerea oilor la ses dupa ce au pascut pe munte vara. Vizitatorii pot degusta astfel o parte din branzeturile si pastramurile care se prepara cu aceasta ocazie.

 

Bulzul ciobanesc si carnatii cu carne de porc, vedetele targului

 

Bucurestenii care vor veni la targul de la Liberty Center vor avea ocazia sa deguste cateva dintre bunatatile de la Bran. Printre acestea se numara bulzul ciobanesc, branzeturi si lactate, preparate din carne de pasare, oaie, vita sau porc.

Una dintre delicatesele de la targ este si bomboana dacica. Aceasta este realizata din prune afumate, cu miez de nuca, trecuta prin miere si uscata in cuptor. La targ vei mai gasi si carnati cu carne de porc, carnati taranesti, miere si pastrav. Alte produse pe care le vei mai gasi sunt si sucurile si siropurile naturale, gemurile si duceturile si prajiturile de casa.

La targ va fi prezent si un ansamblu artistic care va va invita la hora satului.

Targul este deschis de vineri pana duminica, pe platforma din fata Liberty Center, intre orele 9.00 - 18.00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea