De prin lume adunate

#recomandare de weekend #muzeul satului #targ #vin

Recomandare de weekend: Serbarile Toamnei la Muzeul Satului

In acest weekend, la Muzeul Satului din Bucuresti are loc Carstovul viilor - Sarbatoarea vinului, un eveniment care marcheaza inceputul culesului viilor la romani.

In vechile sate romanesti, acest eveniment reprezinta un motiv de bucurie si sarbatoare alaturi de intreaga comunitate. Cu aceasta ocazie, Muzeul Satului din Bucuresti va invita la o prezentare de vinuri insotita de produse din gastronomia traditionala.

La targ vei gasi produse traditionale precum placinte, cozonaci, turta dulce , dulceturi, miere si produse bio . In cadrul evenimentului vor avea loc si spectacole de muzica populara si un targ al mestesugarilor. Pe scena vor urca artisti precum Alisa Toma, Alin Suceveanu, Mariuca Verdes sau Georgiana Manaila.

Mesterii populari vor veni din toate colturile tarii cu articole de artizanat romanesc. De asemenea, in cadrul evenimentului vor avea loc si concerte sustinute de Fanfara Militara.

Deschiderea targului are loc vineri, 10 septembrie, cu incepere de la ora 12.00. Targul se poate vizita zilnic, intre orele 10.00 - 19.00. Muzeul Satului se afla pe Soseaua Kiseleff , la numarul 28.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea