De prin lume adunate

#recomandare de weekend #delicatese #salonul international de delicatese

Recomandare de weekend: Salonul international de delicatese

In acest weekend, in Bucuresti are loc targul "Good Taste of Bucharest". Delicatese fine si lucruri de bun gust recompun imaginea surprinzatoare a unui Bucuresti cosmopolit, plin de savoare si joie de vivre.

La acest targ vei gasi o selectie eleganta de trufe de padure, praline belgiene, vinuri alese, epicerie, bauturi fine, patiserie, ceaiuri elegante, cafea aromata, branzeturi regale, dulceturi nemaivazute, carti rare, paine artizanala, muzica de calitate, antichitati si carte exclusivista.

Delicatesa reprezinta o raritate, timp si calitate la superlativ, insa poate desemna si amintiri pline de savoare, nostalgia madelenelor, farame de gust, texturi surprinzatoare si materialitati insolite, un limbaj simbolic care implica toate simturile.

Suntem la inceputul unei noi ere in care "Food is the new Religion", iar delicatesa pare a fi cheia de bolta a noului catehism, iar creatorii sai, sacerdotii plini de har. Adeptii trufei, ai caviarului sau fromageriei par a fi mult mai autentici si mai implicati, trup si suflet. Astfel, trairile sunt totale, iar dependenta ucigatoare.
 

Delicatese, concerte de jazz si preparate din trufe


Si pentru ca toate acestea se vor a fi asortate, la targul "Good Taste of Bucharest" esti asteptat cu un concert extraordinar de jazz live cu Maria Raducanu si Pedro Negrescu. Tot aici vei gasi si o zona de cooking haut gourmet, Truffart, preparate live, cu trufa de padure, de catre chefi cu staif, winedebate, lansarea unor delicatese noi, plus multe alte evenimente interesante, potrivite pentru iubitorii gastronomiei si gusturilor fine.

Bucura-te de stralucirea acestor bijuterii haut gourmet la cea mai importanta manifestare expozitionala a anului, "Good Taste of Bucharest", Salonul International de Delicatese la World Trade Plaza intre 13 si 14 octombrie.

Astfel, daca pentru acest weekend nu ai nimic stabilit, poti da o fuga la targul de delicatese, te unde poti achizitiona bunatati pentru tine si cei dragi. In plus, vei afla numeroase informatii interesante din domeniul gastronomic.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea