De prin lume adunate

#timp liber #evenimente #evenimente bucuresti #roaba de cultura

Recomandare de weekend: Roaba de cultura

Proiectul "Roaba de cultura" ofera in mod gratuit alternative active pentru petrecerea timpului liber in natura, prin intoarcerea la valori, cultura si dialog. "Prin "Roaba de cultura" cultura ajunge acolo unde sunt oamenii si reprezinta o alternativa la petrecerea timpului liber prin muzica, dans, pictura sau teatru.

Proiectul, desfasurat intr-un spatiu multifunctional din Parcul Herastrau, zona Pescarus, propune publicului concerte, expozitii, cursuri de dans, ateliere de pictura si olarit, diverse activitati sportive, piese de teatru si proiectii de filme. Pasionatii de lectura pot inchiria carti, in mod gratuit, pe care le pot citi numai in spatiul amenajat. Cei care vor dori sa continue lectura a doua zi pot face o rezervare a cartii pentru 24 de ore.

Proiectul este multianual si se desfasoara in perioada martie - octombrie. Accesul in zona amenjata este liber sapte zile pe saptamana, in intervalul orar 10.00 - 22.00, de luni pana joi si 10.00 - 01.00, de vineri pana duminica.

Roaba de cultura infrunta canicula

"Roaba de cultura" aduce din nou in Parcul Herastrau buna dispoziţie, energia si distractia. Weekend-ul incepe cu sport si multa miscare adusa de prietenii de la World Class Romania. Vineri de la ora 19:00 Alexandra Anastasiu ne invata miscari de kick box si sambata dimineata Ovidiu Atanasiu ne ajuta sa ne relaxam prin yoga.

Sambata de la ora 18:00 invatam trucuri de magie, dupa care, de la ora 20:00 Merci Band revine pe scena Roabei de cultura pentru a ne incanta, ca de fiecare data, cu muzica de calitate.

Duminica dimineata, de la 11.00 se pune in scena un spectacol de magie pentru copii, impreuna cu Bogdan Muntean. De la 18:00 se readuce creativitatea in atentie, printr-un atelier de improvizatie teatrala. Pe seara, de la 21:30 toti cinefilii sunt asteptati la Roaba de cultura, la "Ciresarii", in regia lui Adrian Petringenaru.

Asadar, daca ai chef de activitati in aer liber, distractie, sport si voie buna, esti asteptat la "Roaba de cultura".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea