De prin lume adunate

#festival #muzica #acordeon #nopti albe de acordeon #recomandare de weekend

Recomandare de weekend: Nopti albe de acordeon

In perioada 2-4 octombrie, la Centrul National de Arta Tinerimea Romana, are loc Festivalul International Nopti Albe de Acordeon . Editia din acest an este dedicata in exclusivitate femeilor care au ales acest intrument pentru a se exprima artistic.

Astfel, pe scena Festivalului International nopti albe de acordeon vor urca artiste acordeoniste care s-au remarcat pe scenele din lumea intreaga. Artistele vor sustine concerte si spectacole care vor aduce in prim plan acordeonul.

Daca iti faci timp sa mergi al eveniment, cu siguranta vei fi surprins de noutatile pe care le aduce acest intrument. Artistele vor aborda doar la acordeon mai multe genuri muzicale : clasic, variete, cafe concert , tango, jazz si chiar genul lautaresc.

Concertele vor fi urmate de cate o serata specifica a genului muzical care va fi interpretat si cantat in seara respectiva: bal popular romanesc, serata franceza sau serata de jazz pentru acordeon.

Programul festivalului:

Vineri, 2 octombrie vor canta de la ora 21 artiste precum Cornelia Catanga , Solo Chekazova Eugenia, Recital Duo Domi Emorine & Roman Jbanov

Sambata, 3 octombrie, de la ora 19: Methot Stefanie, Amelie Castel, Duo Lisma, Recital Isabelle Durand

Duminica, 4 octombrie, de la ora 19: Veronika Todorova, Maria Vlasova, Emy Dragoi & invitatii

Festivalul se desfasoara in perioada 2-4 octombrie la Centrul National de Arta Tinerimea Romana de pe strada Gutenberg Johann. Pretul unui bilet este de 25 de lei pentru o zi, iar un abonament pentru toate cele trei seri de festival pretul este de 60 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea