De prin lume adunate

#recomandare de weekend #evenimente weekend #expoxitii #expozitia retro vibes

Recomandare de weekend: Expozitia Retro Vibes

In acest weekend iti recomandam o expozitie de pictura, gazduita de Readers Cafe. Pasionatii culturii din anii '70 vor avea ocazia sa priveasca o multime de lucrari inspirate de numele celebre de acum 40 de ani, cum ar fi Rolling Stones, Pink Floyd, Led Zeppelin sau chiar de productiile cinematografice.


Despre vernisaj


Artistul care a adus in atentia publicului aceste lucrari este Bianca Antonia Popescu, o tanara absolventa a Facultatii de Jurnalism.

Bianca Antonia Popescu a realizat o opera ce aminteste de cea a lui Andy Wharhol. Domina elementul de culoare, iar efervescenta acelei decade aproape poate fi simtita prin intermediul potretelor realizate.

Stilul retro, cu pantaloni cu talie inalta si evazati, perciuni, incaltarile cu platforma sau tunsoarea punk au fost surprinse intr-un stil unic, al artei pop cu elemente urbane.

Bianca Antonia Popescu si-a gasit inspiratia in proiecte cinematografice clasice, precum Panton, The Godfather, Kramer vs Kramer, The Rocky Horror Picture Show. Nu i-au ramas straine nici numele grele din peisajul muzical al anilor '70, cum ar fi Rolling Stones, Pink Floyd, Led Zeppelin, Aerosmith.

Viziunea absolventei de jurnalism este una plina de originalitate, dinamism, culoare si entuziasm.

Inaugurata pe 23 iulie, expozitia de la Readers Cafe mai poate fi vazuta in aceasta locatie pana pe data de 26 august, ora 21.00.

Cei care se arata interesati de acest vernisaj, pot gasi locatia in zona Piata Victoria, strada Grigore Alexandrescu, nr. 89.-97, Bucuresti.


Despre Readers Cafe


Readers Cafe a aparut in 2011, in cadrul cladirii de birouri Metropolis Center din Bucuresti.

Localul gazduieste in mod regulat vernisaje si concerte live ( aducand in prim plan voci si instrumentisti extraordinari).

Asa cum se arata in descrirea de pe site-ul oficial Readers cafe ( www.readerscafe.ro), acesta este " un spatiu destinat experientelor culinare extraordinare, are un stil unic si iti permite sa te bucuri de o carte buna".

Sursa foto: incomemagazine.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea