De prin lume adunate

#recomandare de weekend #teatrul masca #concert de craciun #craciun #colinde #ducu bertzi

Recomandare de weekend: Concert de Craciun la Teatrul Masca

Sambata, 19 decembrie, de la ora 19.00, Teatrul Masca va invita la un concert de Craciun , eveniment devenit o traditie pentru bucuresteni.

Invitatul special de anul acesta este Ducu Bertzi, care va interpreta colinde maramuresene de pe noul sau album "Colinde, colinde". Artistul a declarat recent intr-un interviu faptul ca in Maramures colidele au o muzicalitate speciala, calda, cu o personalitate bine conturata.

"Va oferim si in acest an un eveniment special, incarcat de emotii, care speram ca va reusi sa creeze atmosfera magica de sarbatori in sufletul fiecaruia dintre voi", declara Mihai Malaimare , directorul Teatrului Masca.

Primele editii ale concertului de Craciun al Teatrului Masca i-au avut ca invitati pe Gheorghe Zamfir si orchestra Teatrului National de Opereta "Ion Dacian", Corul Patriarhiei Romane, Mircea Tiberian, Maria Raducanu si "Jazzy Company" cu spectacolul "De la colind la gospel, de la clasic la folk", si nicolae furdui iancu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea