De prin lume adunate

#recomandare de weekend #weekend #atelier #florarie

Recomandare de weekend: Atelier de design floral

Flowers Garden si old city deschid seria de ateliere dedicate designului floral, care vor avea loc o data la doua saptamani, propunandu-va sa va apropiati de lumea florilor si sa cunoasteti obisnuintele lor. Primul atelier se va desfasura sambata, 12 iunie 2010, intre orele 11.00 - 13.00, in Gradina Old City din strada Lipscani nr. 45.

Gazda atelierului, la care pot participa cel mult 20 de persoane, va fi designerul florist Stefan Ditu. Costul participarii la atelier este de 80 lei si include un ceai sau o cafea si materiale.

Intr-o varietate de forme, culori si cu personalitati diferite, florile reprezinta o prezenta foarte vie in spatiul nostru intim. Veti fi familiarizati cu lumea lor pas cu pas, de-a lungul catorva saptamani. Veti invata sa realizati aranjamente inspirate si veti afla trucuri care asigura florilor prospetime si o viata mai lunga. Atelierele vor fi tematice, astfel incat fiecare cursant va avea prilejul sa isi dovedeasca indemanarea si creativitatea si sa gaseasca o tema care sa il puna cel mai bine in valoare. Tema atelierului din 12 iunie este "romantic".

Designerul florist Stefan Ditu duce mai departe pasiunea pentru flori mostenita de la tatal sau. A obtinut de curand un important Premiu III la Best Flowers Designer Exhibition 2010. Detalii despre eveniment vei obtine la numarul de telefon 0740.893.712, unde se fac si cererile pentru inscriere .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea