De prin lume adunate

#atelier #evenimente #evenimente weekend #aranjamente florale

Recomandare de weekend: Atelier de aranjamente florale de primavara

In acest weekend, la Cafeneaua Lente are loc un atelier de de primavara. Organizatorii iti propun un atelier interesant, prin care sa evadezi si in 2012 in lumea florilor.

La atelier vei afla ce durata de viata au florile, cum se armonizeaza unele cu celelalte, ce cromatica este recomandata in functie de tipul de buchet sau creat. Fresh Spring Flowers Arrangement, tema din 26 februarie, va reuni intr-un aranjament viu flori proaspete de primavara: lalele si frezii , acompaniate de irisi, minigerbera si solidago.

Flowers Garden a deschis seria atelierelor de in luna iunie 2010. Atelierul abordeaza teme diverse, flori si materiale diferite si aduce mai aproape conceptul de aranjamente si buchete lucrate in maniera personala, sub indrumarea designerului florist Stefan Ditu.

Aceasta activitate este o alternativa de a petrece timpul liber sau pentru a construi, cu rabdare, o baza de cunostinte care poate fi valorificata ulterior in plan profesional. Atelierul se adreseaza deopotriva incepatorilor si celor care au cunostinte despre flori.

Freziile si lalele, flori delicate de primavara

Frezia, originara din Africa, nu rezista la ger si temperaturi scazute. Incredibil de zvelta, gingasa si cu un parfum pe care il recunosti, ea isi daruieste cu generozitate aroma pentru obtinerea uleiurilor parfumate, utilizate in industria cosmetica si .

provine din Orientul Apropiat, fiind comparata cu un turban. Este floarea nationala a Olandei si fascineaza prin varietatea coloristica impresionanta, de la alb, rosu, galben, portocaliu, pana la roz si ciclam, intr-una sau doua culori si prin forma,rotunjita sau ascutita la varf. Are flori dantelate, incretite sau franjurate.

Cand mergi la atelier

Atelierul de aranjamente florale, are loc pe data de 26 februrie, de la ora 11.00, la Cafeneaua Lente. Atelierul are o durata de 2 ore, iar pretul este de 120 de lei.

Pretul include consumatia din cafenea, florile si materialele folosite pentru aranjament. Buchetul obtinut se ia acasa la finalul atelierului.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea