De prin lume adunate

#lansare #serial #razboiul stelelor #rebelii #lansare serial razboiul stelelor

Razboiul Stelelor - Rebelii

Pentru a marca lansarea mult asteptatului serial Razboiul Stelelor - Rebelii la Disney Channel in toamna acestui an, Lucasfilm anunta cateva surprize pentru fanii Razboiul Stelelor.

Expozitia STAR WARS Identities

Prezentata pentru prima data in Europa, expozitia STAR WARSTM Identities propune o calatorie interactiva in lumea de legenda intr-o locatie unica: Cite du Cinema. In perioada 15 februarie-30 iunie 2014, doua platouri de film de aproximativ 2000 m2, transformate in spatiu de expozitie, vor fi deschise publicului, incluzand peste 200 de piese originale din arhivele Lucas Arts Museum: modele, accesorii, costume, scheme care, toate, au construit lumea Star Wars (Razboiul Stelelor). Aceasta expozitie exclusiva ofera o perspectiva neobisnuita asupra personajelor de neuitat din Razboiul Stelelor. Dezvoltata si produsa de X3 Productions din Montreal in colaborare cu Lucasfilm Ltd., izvoraste din arhivele Lucas Cultural Arts Museum pentru a explora stiinta identitatii umane prin intermediul personajelor filmului. Pentru a intelege notiunea de identitate, expozitia STAR WARS Identities este ritmata si impartita in 3 teme majore: Origini, Influente, Alegeri prin care sunt explorate 10 componente ale identitatilor umane. Colectia, o cautare interactiva si personalizata a identitatii, precum si un continut stiintific relevant se combina in STAR WARS Identities pentru a urmari vietile tragice ale lui Luke si Anakin Skywalker, cel mai faimos duo tata si fiu al cinematografiei!

Prezentarea droidului Chopper

Urmatorul mare erou robot dintr-o galaxie foarte indepartata este aici. La evenimentul de vizionare pentru presa la Nuremberg Toy Fair, publicul l-a vazut pentru prima data pe Chopper, un droid curajos care va juca un rol important in viitoarea animatie mult asteptata, Razboiul Stelelor- Rebelii, si isi va lua locul in mitologia vasta din Razboiul Stelelor.

Chopper este un astro-droid lenes, suparacios (chiar daca pana la urma se dovedeste a fi de treaba), si cel mai recent personaj din Razboiul Stelelor – Rebelii. "Daca Artoo (R2-D2) este cainele familiei, Chopper este pisica,” a declarat Dave Filoni, producator executiv al seriei. Chopper este un membru esential al echipei Ghost (nava Rebelilor), caruia i se incredinteaza responsabilitatea de a pastra nava functionabila pentru trupa de eroi. In realitate, datorita numeroaselor imbunatatiri si personalizari „unice”, nici un alt extraterestru, om, sau droid nu ar putea sa faca fata acestei sarcini.

Chopper, a.k.a. C1-10P, este proiectat dupa conceptul initial creat de Ralph McQuarrie pentru R2-D2, in special bratele expresive care ies din cap. tinand cont de faptul ca Star Wars Rebels are loc cu patru ani inainte de evenimentele din Star Wars: Episode IV A New Hope, aspectul retro al lui Chopper creeaza o continuitate estetica cu droizii din trilogia originala.

La finele anului trecut a fost anuntata inceperea productiei serialului Razboiul Stelelor - Rebelii, un program animat si incantator de televiziune, bazat pe una dintre cele mai mari francize de divertisment din toate timpurile. Premiera este programata pentru toamna lui 2014, sub forma unei emisiuni speciale, cu durata de o ora, la Disney Channel, si va fi urmata de un serial difuzat pe Disney Channel si Disney XD din intreaga lume. Serialul plin de actiune este situat intre evenimentele din Episodul III si IV - o epoca ce se intinde pe aproape doua decenii, care nu a mai fost explorata pe ecrane pana acum. Razboiul Stelelor - Rebelii se desfasoara intr-o era in care Imperiul isi asigura controlul asupra galaxiei si ii vaneaza pe ultimii Cavaleri Jedi, in contextul in care o revolutie a tinerilor impotriva Imperiului prinde contur.

Despre Disney Channels EMEA

Disney Channels EMEA reprezinta cel mai de succes portofoliu de canale pentru copii in Europa, Orientul Mijlociu si Africa cu 60 de canale* disponibile in 117 tari si 22 de limbi.

In iunie 2013, Disney Channels s-a clasat printre primele 3 canale pentru copii monitorizate in randul copiilor in 12 din 16 piete, urcand pe prima pozitie in Portugalia, Polonia, Ungaria si Romania. Disney Channel isi continua extinderea rapida pe piete noi din regiune, jucand un rol esential in prezentarea brandului Disney noilor consumatori.

In EMEA, Disney Channel este disponibil in 21 de limbi, cu 18 sisteme vizuale, in 117 tari, in peste 106,3 milioane de gospodarii cu 24 de canale in total.*

La nivel global, portofoliul de canale administrat de Disney Channels' Worldwide este disponibil in 166 de tari/teritorii**, cu 79 de sisteme vizuale, in 34 de limbi. Este vorba de 107 canale in total. *Observatie: Canalul este definit in functie de personalizare. Canalul se ia in considerare separat daca: 1) exista un sistem vizual separat sau 2) o limba dedicata (este un sistem de limba care vizeaza o tara specifica, insa daca exista doua sau mai multe limbi in aceeasi tara sau tari cu acelasi sistem vizual, este vorba tot de un canal).

** APAC se refera la piete, nu tari, dar, din motive de consistenta, le vom defini ca tari. American Samoa, Guam, Puerto Rico si US Virgin Islands sunt teritorii ale SUA.

Despre Lucasfilm Ltd.

Lucasfilm Ltd., o filiala detinuta integral de The Walt Disney Company, este lider global in productia de film, televiziune si divertisment digital. In plus fata de productia de filme cinematografice si de televiziune, activitatile companiei includ efecte vizuale si post-productie audio, animatie digitala de ultima ora, software de divertisment interactiv, si gestionarea activitatilor de merchandising la nivel mondial a tuturor proprietatilor sale in domeniul divertismentului, inclusiv legendarele francize STAR WARS si INDIANA JONES. Lucasfilm Ltd. are sediul central in California de Nord.

Lucasfilm, logo-ul Lucasfilm, STAR WARS si proprietatile aferente sunt marci comerciale si / sau drepturi de autor, in Statele Unite si in alte tari, aflate sub egida Lucasfilm Ltd. si / sau filialele sale. TM & © 2013 Lucasfilm Ltd. Toate drepturile rezervate. Toate celelalte marci comerciale si denumiri comerciale sunt proprietati ale proprietarilor respectivi.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea