De prin lume adunate

#fantastic #oana stoica mujea #volumul 2 #razboiul vrajitoarelor

Razboiul reginelor vol II de Oana Stoica Mujea

Daca primul volum al romanului Razboiul reginelor v-a familiarizat cu scriitura Oanei Stoica-Mujea, cel de-al doilea volum din aceasta serie continua aventura elfei Yassuna alaturi de noii si multii sai prieteni.

Naratiunea este mult mai incarcata de dinamism, rasturnarile de situatii dand nastere unei povesti captivante desfasurata intr-o lume fantastica, produs al unei imaginatii incarcate de visare.

Personajele sunt realizate cu multa maiestrie, autoarea oferindu-le intelepciunea antica a fiintelor mitice. In povestea Oanei Stoica-Mujea, personajele de poveste se transforma, capata puteri si curaj nebanuit. Zanele inofensive din basme iau parte la un razboi impotriva raului care ar putea pune oricand pune stapanire pe o lume ce intruchipeaza parca un alt taram, acolo unde piticii, vrajitoarele, zanele si alte minunatii din istoriile copilariei vor sa-si traiasca viata in armonie si liniste.

Ce spun criticii

"Un roman care se citeste pe nerasuflate si care aduce in prim plan lupta pentru putere, lupta dintre bine si rau, dintre lumina si intuneric . Oana Stoica-Mujea creeaza o lume total noua, magica, un univers animat de rase ciudate si creaturi fantastice . Odata ce ai intrat in aceasta lume, cu fiecare fila vei vrea sa afli mai mult. Un roman incitant nu doar pentru pasionatii de fantasy , ci si pentru cititorii care stiu aprecia scrierea captivanta si convingatoare, harul de povestitor si extraordinara imaginatie a autoarei. Citind, in minte ti se desfasoara filmul ce nu si-a gasit inca regizorul. Filmul acela ce numai cartile scrise din suflet il au. Si convingerea ca va mai urma o poveste..." Crina Dunca

"Basmele au luat alta cale: de la gura sobei prin... computer, condeiul s-a prefacut in tastatura, eroii se transforma prin gigabiti fara sa se dea peste cap, iar povestitorul incaleca pe internet si ne spunea povestea... ROMNET... Totul se cheama ‘Fantasy’: un ‘link’ retro, cu haine croite dupa ultima moda! In cazul Oanei Stoica-Mujea, nostalgicii povestilor de alta data au o salvare, prin simplul fapt ca o zana trece in lumea noastra si deapana insir te margarite! Cititi aceasta carte ca si cum ati asculta!" Razvan Dolea

Aceasta carte este publicata de editura Tritonic. Daca doriti sa o comandati, dati click aici.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea