De prin lume adunate

#teatru #radu beligan #spectacol

Radu Beligan sarbatoreste implinirea a 92 de ani pe scena

Maestrul Radu Beligan , unul dintre gigantii lumii teatrale romanesti, revine pe scena Palatului National al Copiilor din capitala in data de 21 decembrie . Cu aceasta ocazie, maestrul le ofera admiratorilor sai prilejul de a asista la "Confesiunile despre Arta si Viata".

Timp de doua ore, Radu Beligan va face marturisiri legate de  personalitatile lumii teatrale care i-au marcat destinul si cariera de-a lungul timpului, despre modelele sale, Lucia Sturdza Bulandra, Victor Ion Popa, Al. Giugaru, Ion Iancovescu, Elvira Godeanu, George. Evenimentul este cu atat mai special cu cat maestrul sarbatoreste implinirea venerabilei varste de 92 de ani pe care Radu Beligan o implineste pe 14 decembrie.

Premiera spectacolului “ Confesiuni despre Arta si Viata” a avut loc in cadrul Festivalului Artelor Bucuresti in noiembrie 2008, insa la solicitarea publicului maestrul a continuat sirul reprezentatiilor in toata tara si pe scena Salii Mici a Palatului.

In plus, colectionarii si iubitorii de carti rare, vor avea posibilitatea sa achizitioneze editia revizuita si completata a manuscrisului “Note de Insomniac” insotit de autograful original al autorului. Cartea contine o anexa de 40 de pagini la care s-a adaugat volumului initial aparut in 2001, un jurnal al amintirilor si, totodata, o colectie de eseuri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea