De prin lume adunate

#radu beligan #teatru #spectacol #confesiuni

Radu Beligan face confesiuni despre viata

Manuscrisul "Note de Insomniac" al lui Radu Beligan a fost lansat la finele anului trecut, in cadrul Festivalului Artelor Bucuresti. Destainuirile omului teatral Radu Beligan, au ajuns in sufletele a zeci de mii de oameni din intreaga tara, odata cu turneul national pe care l-a sustinut.
Salile de spectacol s-au dovedit a fi neincapatoare pentru auditoriu, venit sa asculte cele mai frumoase povestiri despre personalitatile lumii teatrale care i-au marcat destinul si cariera de-a lungul timpului, dar si marturisiri sau pareri privind teatrul romanesc din ziua de astazi, dupa mai bine de 70 de ani in care s-a dedicat cu desavarsire teatrului si cinematografiei romanesti.
Spectacolul - confesiune
al maestrului Radu Beligan va fi reluat la Sala Mica a Palatului pe 4 iunie incepand cu orele 19:00.
Toti cei prezenti vor avea posibilitatea sa achizitioneze editia revizuita si completata a volumului "Note de insomniac" insotit de autograful original al autorului.
Cartea contine o anexa de 40 de pagini la care s-a adaugat volumului initial aparut in 2001, un jurnal al amintirilor si, totodata, o colectie de eseuri .
Biletele
pot fi achizitionate la pretul de 80 de lei, de la Sala Palatului si online de la vreaubilet .ro, blt.ro si bilete.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea