De prin lume adunate

#carte #carti #literatura #librarie

Programul "Rabla" pentru carti la Diverta

Pe 15 iunie, in Libraria Dalles din capitala demareaza un nou proiect dedicat iubitorilor de lectura: "Donezi carte, ai parte". Astfel, in schimbul unei reducere pentru un volum nou.

Cuponul de reducere este de 15% din valoarea unei carti . Daca vei veni cu zece carti, vei primi zece cupoane de reducere, valabile pentru cumpararea a zece carti noi. Cupoanele de reducere nu se cumuleaza pentru cumpararea unei singure carti.

In acest program sunt primite toate tipurile de carti, din orice domeniu. Cartile vechi, deja citite, cu inscrisuri pe ele sau alte dovezi care atesta vechimea sau uzura lor sunt acceptate in cadrul acestui proiect. Dupa colectare, cartile vor fi sortate si donate bibliotecilor scolilor si caminelor pentru batrani.

Cupoanele de reduceri sunt acceptate numai in libraria Dalles. Programul se va extinde insa pe viitor si in alte librarii din Bucuresti si din provincie.

Aceasta campanie este una sezoniera, de vara, si incurajeaza consumul de carte si lectura. Cartile vechi pot fi din orice domeniu si in orice stare. CeleĀ  bune vor fi donate, iar cele care nu mai pot fi salvate vor merge in centrele de reciclare.

Sursa foto : gandul.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea