De prin lume adunate

#teatrul tanase #piesa #spectacol #alexandru arsinel #stela popescu

Program de week-end la Teatrul de Revista "Constantin Tanase"

Savurosul musical “Omul care a vazut moartea” dupa un libret de Marius Teicu si Octavian Sava, in regia Constantin Dicu a fost inclus in programul stagiunii 2009 a Teatrului de Revista “ Constantin Tanase ” dupa 2 ani de absenta.

Premiera a avut loc pe 14 mai 2005, iar revenirea pe scena Salii Rapsodia de pe Lipscani a acestei excelente comedii de moravuri burgheze a adus un nou succes de casa repertoriului din care mai parte spectacolele “Idolii femeilor”, “OK, Melody”, “Scandal in Paradis”, “O seara la Tanase”, “Bufonii Regelui”, "Dai un , dar face" sau “Nevestele vesele”.

Aceasta piesa face parte din patrimoniul de aur al dramaturgiei romanesti, fiind jucata pentru prima data in Bucuresti pe 12 septembrie 1928 la Teatrul “Regina Maria”.

"Omul care a vazut moartea" a facut cariera si datorita marilor actori care au jucat in piesa lui Eftimiu, precum Stefan Banica, Toma Caragiu sau Radulescu. Este o sursa inepuizabila de haz datorata si “spectacolului” atat de actual al alegerilor din primaria unui targ de provincie unde “Primarul Filimon” si “sotia” sa sunt interpretate magistral de Alexandru Arsinel si Stela Popescu.

Celebrului cuplu care a implinit anul trecut 30 de ani de cariera si care s-a situat pe podiumul celor mai importante clasamente hotarate sau mai vine zis votate de romani, “Cei mai iubiti romani” si “Cei mai de incredere romani”, li se alatura pe scena Vasile Muraru , Nae Lazarescu, Valentina Fatu, , Ortansa Stanescu, George Enache, Romica Sarbu, Cristian Simion, Marcel Horobet si trupa de balet condusa de coregraful Cornel Popovici.

In acesta luna, spectacolul “Omul care a vazut moartea” este programat pe 14 si pe 27 februarie, la Sala Rapsodia.   

Program teatru:

  • Vineri 13 februarie, ora 18.00 - "Nevestele Vesele"
  • Sambata  14 februarie, ora 18.00 - "Omul care a vazut moartea"
  • Duminica 15 februarie, ora 18.00 - "Idolii femeilor"

Biletele se gasesc la Casa de Bilete a Teatrului de Revista "Constantin Tanase", iar programul este zilnic intre orele 10.00 si 18.00. Costul biletelor este intre 15 si 25 in functie de categorie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea