De prin lume adunate

#spectacol #piesa #sibiu #teatru #festival

Prima editie a festivalului "25 de ore de teatru non-stop" la Sibiu

Prima editie a festivalului "25 de ore de teatru non-stop" se desfasoara la Sibiu in perioada 26 - 27 martie. "25 de ore de teatru non-stop" este un eveniment organizat de Asociatia Culturala “ BIS”, in parteneriat cu Teatrul National “Radu Stanca”, Sibiu, cu CAVAS si cu Atrium Classic Cafe.

Incepand cu ora 19.00, a zilei de sambata 26 martie, si pana a doua zi la ora 20.00, la Sibiu se va juca Teatru. Spectacolele se vor deschide la Sala Thalia, cu un recital extraordinar semnat Horatiu Malaele .

Actorul Horatiu Malaele este cel care deschide acest mini festival, cu o piesa speciala: "Sunt un orb". Malaele ne va vorbi despre dragoste, despre mama, despre partid, prin versuri semnate de Nichita Stanescu , George Toparceanu , Emil Brumaru, Mircea Micu, George Tarnea, Geo Dumitrescu, Nazim Hicmet sau Adrian Paunesc. Spectacolul are loc sambata, 26 martie, ora 19, la Sala Thalia.

Printre spectacolele de teatru pe care le vei mai vedea la acest festival se numara "American Buffalo", "Nu va jucati cu focul!", "Insomniacii", "Mascaricul", "O scrisoare pierduta", "Inchisoarea de fete" sau "Pam - Pam".

Biletele s-au pus deja in vanzare si se gasesc la Agentia Teatrala, la Libraria Humanitas, la Atrium Classic Cafe si la Promenada Mall. Biletele pentru spectacolul "Sunt un orb" au pretul de 50 lei. Tichetul valabil la toate reprezentatiile si spectacolele costa 35 lei pentru primele 50 de bilete vandute si 50 de lei, pentru restul tichetelor. Biletul valabil pentru o reprezentatie costa 10 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea