De prin lume adunate

# taxi aerian #companie taxi #romania

Prima companie de taxi aerian din Romania. In ce oras va exista si cat va costa o cursa

 

Un oras din Romania va fi primul care va avea o companie de taxi aerian. Va fi o premiera la nivel european. Serviciul va putea fi folosit pentru zboruri in alte orase din Romania, dar si pentru deplasari in Ungaria, Slovacia si Ucraina. 

Taxiul aerian va functiona, pentru inceput, in Satul Mare. Acestea vor putea decola de pe Aeroportul International al orasului. Serviciul se adreseaza celor care isi doresc sa ajunga intr-un timp cat mai scurt la destinatie.

Cat va costa o cursa

Romanii se vor putea bucura, in curand, de un serviciu unic in Europa de Est. Taxiul va putea di comandat printr-o aplicatie de pe telefonul mobil. Astfel, cei care nu vor reusi sa ia avionul, pentru o suma de doar 200 de euro vor putea apela la taxiul aerian.

„In ultimii ani am facut foarte multe calatorii in Franta, la Paris, acolo se practica foarte mult zborurile acestea de agrement. E un pic anormal sa parcurgi un traseu de 150 de km in 3-4 ore sau chiar mai mult”, a declarat Mihai Patrascu, director Aeroport Satu Mare, potrivit playtech.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea