De prin lume adunate

#permis digital de sanatate #companie aeriana

Prima companie aeriana care va folosi permisul digital de sanatate

Daca ti-ai facut deja planuri pentru vacanta trebuie sa stii ca o companie aeriana a anuntat ca va folosi permisul digital de sanatate. Este vorba despre Qatar Airways, care va colabora cu IATA. 

Astfel, Qatar Airways, in colaborare cu IATA, va deveni prima companie aeriena din care va testa IATA Travel Pass - un permis digital de sanatate care va sprijini redeschiderea in siguranta a frontierelor, in conformitate cu toate restrictiile de calatorie impuse, oferind si informatii despre testare sau vaccin, sustine ziare.com.

IATA Travel Pass este un permis digital de sanatate care va gestiona si verifica fluxul informatiilor necesare ce trebuie sa ajunga catre toate partile implicate:

Guverne - pentru a verifica autenticitatea testelor si identitatea celor care prezinta certificatele de testare.

Companii aeriene - pentru a oferi informatii exacte pasagerilor lor cu privire la cerintele de testare si de a verifica daca un pasager indeplineste cerintele pentru calatorie.

Laboratoare - pentru a elibera certificate digitale pasagerilor.

Pasageri - pentru a oferi informatii exacte despre cerintele de testare, unde pot fi testati sau vaccinati, dar si pentru a transmite informatiile obtinute companiilor aeriene si autoritatilor de frontiera.

Pasagerii care vor calatorii, in luna martie, pe ruta Doha-Istanbul vor fi primii care vor beneficia de avantajele acestui "pasaport digital".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea