De prin lume adunate

#strand #bucuresti #piscine

Preturile strandurilor din Bucuresti in vara 2010

Criza economica isi lasa amprenta si asupra preturilor practicate de strandurile din Capitala. Administratorii strandurilor bucurestene pastreaza in 2010 aceleasi preturi ca anul trecut, incercand sa-i incurajeze pe bucuresteni sa le treaca pragul. In aceasta vara, preturile oscileaza intre 7 si 30 de lei pe zi in timpul saptamanii si intre 15 si 50 de lei in perioada week-end-ului.
 
Strandurile din Bucuresti si-au deschis portile o parte in luna mai, o alta in iunie si vor ramane deschise pana in luna septembrie. Programele si preturile au ramas neschimbate si pentru vara 2010, chiar daca unele locatii au adus noutati.
 

Strandul Titan (Cara)
 

Este situat pe bulevardul Nicolae Grigorescu , la cateva statii de autobuz de Parcul Titan si este deschis zilnic, intre orele 8:00 - 19:00 si 21:00 - 4:00. Pretul unui bilet este de 10 lei in timpul saptamanii si de 15 lei in week-end iar pentru inchirierea unui sezlong va trebui sa scoti din buzunar 10 lei.

Strandul dispune de un bazin olimpic, doua bazine pentru adulti si doua pentru copii, posibilitatea de a lua lectii de inot si de a practica alte sporturi precum fotbal, tenis de masa sau baschet.
 

Complex Magic (fostul strand Moghioros)
 

Este situat in parcul Moghioros si functioneaza zilnic intre orele 8:00 si 20:00. Are patru bazine, doua pentru adulti si doua pentru copii si sase tobogane. In afara de acestea, in complex mai exista si un restaurant si locuri de joaca si pentru practicarea altor sporturi.
Pentru o zi de soare si baie platesti 20 de lei, de luni pana vineri, iar in ultimele zile din saptamana 30 de lei. 
 

Strandul Copiilor (Vacaresti)
 

Este situat pe strada Pridvorului nr. 25 si detine un bazin olimpic pentru adulti si patru bazine mici pentru copii. Pe langa acestea vei putea folosi si dusurile, cabinele, plaja cu gazon, sezlonguri si umbrelute. In complex mai exista si o terasa, un bar, un restaurant si terenuri de fotbal, volei si tenis.
Programul este zilnic intre 9.00-18:00 iar preturile sunt de 10 lei in timpul saptamanii si de 16 lei in week-end.
 

Complexul Bamboo
 

In cadrul complexului din strada Tuzla 50 exista o piscina care este deschisa in toate zilele saptamanii , intre orele 9.00 si 19.00. Costurile biletelor de acces sunt de 15 lei de luni pana vineri si de 30 de lei pentru zilele de sambata si duminica. In week-end insa copiii cu varste sub 15 ani nu au acces permis in interiorul complexului.
 

Clubul Daimon
 

Piscina exterioara a acestui club situat pe strada Piscului nr. 10, langa Sala Polivalenta este deschisa in fiecare zi intre orele 8 dimineata si 8 seara. Cei care vin aici achita un tarif de 40 de lei pentru o zi de piscina de luni pana vineri si de 60 de lei pentru zilele de sambata si duminica. Copiii sub 5 ani au gratuitate la piscina iar cei care devin membri ai clubului beneficiaza de reduceri la abonamente si alte servicii.
 

Strandul Ciurel
 

Situat pe Soseaua Virtutii, in zona Pietii Crangasi, acest strand este deschis non – stop pe tot parcursul sezonului estival. Are cinci bazine - trei pentru adulti si doua pentru copii, plaja cu nisip, dusuri, sezlonguri, umbrelute si cateva spatii pentru jocuri: unele pentru copii, altele pentru adulti. Acestia din urma pot juca fotbal si tenis de camp , dar se pot refugia si spre mesele de tenis de masa. Intrarea costa 10 lei iar copiii sub 7 ani beneficiaza de gratuitate.
 

Complexul Water Park Otopeni
 

Piscinele din cadrul Water Park Otopeni sunt deschise din iunie pana in septembrie. Le poti gasi la 6 kilometri de capitala, langa complexul hotelier Confort Rin Otopeni, pe Calea Bucurestilor, la numarul 255A. In parc poti gasi 9 bazine de inot, tobogane, parc cu gazon artificial, palmieri, o cascada artificiala si spatii de joaca pentru copii.

Pentru a beneficia de aceste servicii va trebui sa achiti la intrare un bilet care costa 15 lei pentru copii si 30 lei pentru adulti, in timpul saptamanii, respectiv 25 lei pentru copii si 50 lei pentru adulti, in timpul week-end-ului. Complexul este deschis deschis toata saptamana, intre orele 9-20.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea