VIDEO Povestea emotionanta a unui caine care ingrijeste o pisicuta cu dizabilitati!

De prin lume adunate

#animale de companie #caine #pisica #video

VIDEO Povestea emotionanta a unui caine care ingrijeste o pisicuta cu dizabilitati!

Internautii au ramas uimiti sa descopere povestea lui Max, un caine australian care a decis sa devina aparatorul si ingrijitorul unui pui de pisica nascut cu dizabilitati. Un video postat pe Youtube de stapanii celor doi il infatiseaza pe Max veghind cu atentie la joaca protejatei sale, pisicuta Ralphee.

"Inca de cand l-am adus acasa pe Ralphee, Max a devenit foarte curios. Il urmareste pe Ralphee oriunde se duce, iar acesta devine din ce in ce mai neastamparat", povestesc stapanii celor doi prieteni.



Prietenia celor doi se arata a fi trainica, pisicuta zburdand de fericire la vederea amicului sau canin, in timp ce Max se transforma pe zi ce trece dintr-un caine de stana intr-un adevarat prieten pentru pisoiul Ralphee. Micuta felina sufera de hiploplazie cerebrala, o boala care ii afecteaza miscarile, insa cainele Max se dovedeste a fi un bun ingrijitor pentru pisicuta bolnava.

Sursa foto: metro.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

Articole din noutati

Cauta-ti perechea