INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

De prin lume adunate

#alta dimensiune #portaluri #chakre #vortex #pamant

Portaluri catre o alta dimensiune? Punctele chakrei si vortexurile Pamantului

 

Activitatea vulcanica, liniile de falie, anomaliile magnetice - locurile sacre din lume tind sa urmeze un tipar locativ. Iar petrecerea timpului in aceste locuri ii determina pe multi oameni sa afirme ca au trait o experienta spirituala intensa. Suna exagerat? Unii cred ca Pamantul insusi are zone in care energia este concentrata, oferind vizitatorilor o modalitate de a se conecta la ceva mistic si profund. La fel cum se spune ca organismul are centre unde energia atinge cote maxime, acelasi lucru se spune si despre planeta noastra. Multe situri religioase si antice sunt amplasate de-a lungul acestor presupuse linii sau la intersectia lor.

Linii Ley. Ce reprezinta aceste linii energetice

Linii energetice imaginare care traverseaza Pamantul, liniile ley se intersecteaza in diferite puncte in care pot fi gasite (se presupune) vortexuri energetice. Se spune ca aceste vortexuri au efecte pozitive asupra mintii si corpului. Teoriile liniilor Ley au inceput sa circule pe scara larga in cadrul miscarilor New Age in anii 1960 si 1970. In cartea sa din 1969 "The View Over Atlantis", scriitorul John Mitchell a adaugat o dimensiune spirituala liniilor ley. Superstitia, neopaganismul si misticismul s-au imbinat cu teoria liniilor ley.

Linii de retea 

Cu toate acestea, conceptul de linii sau grile energetice a existat cu mult inainte de incarnarea moderna. Chinezii au "liniile dragonului" si feng shui. Incasii foloseau "linii ale spiritului" sau ceques care radiau in linii drepte de la temple la sanctuare. 

Trasee energetice 

Pentru populatia aborigena din Australia, songlines, numite si "urme de visare", sunt cai care traverseaza pamantul si cerul. Cantand cantece in secvente, indigenii pot naviga prin deserturile din interiorul Australiei.

Portaluri? 

Culturile antice au ales locuri in care liniile energetice convergeau sau erau cele mai puternice pentru a construi structuri sacre. Se credea ca aceste centre de energie sau vortexuri din campul electromagnetic sunt foarte conducatoare de energie spirituala. Poate ca era mai usor sa se acceseze "dimensiunile superioare" din aceste locuri.

Chakrele 

Chakrele sunt sapte centre energetice sau "roti" din corp, care se intind de-a lungul coloanei vertebrale de la baza pana la craniu. Fiecare dintre ele este responsabil pentru un tip diferit de energie. Chakrele fac parte dintr-un sistem energetic complex care isi are originea in India, fiind mentionate pentru prima data in texte sacre datand din 1500 i.Hr.

Chakra radacina 

Chakra radacina din corp este situata la baza coloanei vertebrale. Este asociata cu culoarea rosie si cu sentimentele de impamantare si stabilitate.

Muntele Shasta, California 

Muntele Shasta din SUA este considerat chakra radacina a Pamantului. Este considerat un loc sacru pentru multe triburi de nativi americani, care cred ca este locul de nastere al creatiei.

Chakra sacrala 

Chakra sacrala este situata chiar sub buric. Este asociata cu culoarea portocalie si cu sentimentele noastre de respect de sine legate de placere, sexualitate si creativitate.

Lacul Titicaca, granita Peru/Bolivia 

Doua linii ley majore se intersecteaza la Lacul Titicaca, despre care se crede ca reprezinta liniile masculine si feminine ale Marelui Dragon. Acestea sunt sarpele cu pene (masculin) si sarpele curcubeu (feminin). Cel mai mare lac din America de Sud, este un loc cu semnificatie mitologica. Lacul Titicaca este chakra sacrala a Pamantului.

Uluru 

Uluru, in Australia, si imprejurimile sale sunt un loc sacru pentru grupurile aborigene din Australia. Acestia cred ca situl detine secrete si puteri stravechi. Uluru este considerat plexul solar al Pamantului.

Glastonbury, Regatul Unit 

Glastonbury este o zona sacra, cu o puternica populatie Wiccan. In legenda arthuriana, era cunoscuta sub numele de Isle of Avalon. Un loc central pentru ritualurile zeitei si ritualurile de fertilitate, este, de asemenea, asociat cu idila dintre Guinevere si Sir Lancelot, precum si cu magia lui Merlin. Glastonbury si Stonehenge sunt locatii adiacente unde se afla chakra inimii Pamantului.

Plutitoarea (nu are locatie fixa) 

Se crede ca chakra celui de-al treilea ochi isi schimba locatia in functie de rotatia Pamantului. In aceasta era astrologica, se crede ca se afla in Europa de Vest, langa Stonehenge. Acest lucru o aliniaza cu chakra inimii, aproape de Glastonbury. In urmatoarea era astrologica se va muta intr-o alta locatie.

Insula Pastelui, Chile 

Stanca magnetica de pe Insula Pastelui atrage oameni in cautare de iluminare spirituala si vindecare. Legenda spune ca vechile triburi din Insula Pastelui detineau mana sau cunostinte magice, transmise prin Moai-urile stramosilor - sculpturi distinctive in piatra ridicate deasupra mormintelor sefilor decedati.

Muntele Table, Africa de Sud 

Dominand Cape Town si Table Bay, Muntele Table domina peisajul orasului. Unii oameni considera muntele un vortex de energie elementara a Pamantului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea