De prin lume adunate

#hobby #bicicleta #cumparare bicicleta

Plimbare pe doua roti: De unde ne cumparam biciclete

Bicicleta a inceput sa isi faca simtita prezenta din ce in ce mai des in viata romanilor. Am inceput sa pretuim bicicleta pentru faptul ca este eco, ofera libertatea de miscare in traficul infernal din marile oras si, trebuie sa recunoastem, ne ajuta sa ne mentinem sanatosi.

Esti in cautarea unei biciclete si nu stii de unde s-o cumperi? Noi iti oferim cateva magazine de specialitate de unde iti poti achizitiona acest vehicul pe doua roti.

Cea mai la indemana solutie o reprezinta hypermarketurile, acolo unde gasesti biciclete destul de ieftine. Rareori pretul acestora depaseste suma de 1.000 de lei. Un dezavantaj, pe langa oferta destul de saraca, este faptul ca majoritatea bicicletelor este de o calitate indoielnica. Nu de putine ori, clientii au ajuns cu ele in service dupa cativa zeci de kilometri parcursi, acuzand diferite defectiuni.

Daca totusi vrei sa-ti cumperi ceva de calitate, va trebui sa iti aloci un buget mai consistent si sa vizitezi magazinele specializate.


Magazine de biciclete in Cluj-Napoca

In Cluj-Napoca ai la dispozitie cel putin trei magazine de unde iti poti achizitiona o bicicleta si accesoriile de care ai nevoie: roata de rezerva, pompa, oglinda, bidon de apa, trusa de scule, faruri, stopuri, elemente reflectorizante etc. Poti merge la Maros Bike (str. Aurel Vlaicu, nr. 120), Bike Sport (Calea Manastur, nr. 105) si la Umibike (Str. I.C Bratianu, nr. 12).

La Brasov, oferta este mult mai bogata: Orbea (str. Mihai Viteazul, nr. 89), Play Bike (str. Carpatilor, nr. 4A), Explorer Sport (str. de Mijloc, nr. 62), Sportsworld (Str. Carpatilor, nr. 4A).

Magazine de biciclete se gasesc si in Timisoara (X Sport, str. Emanoil Ungureanu, nr. 17), Galati (Maus Bike, str. Stadionului, nr. 2 bis) si Targu Mures (Neuzer, str. Branului, nr. 33).


Magazine de biciclete in Bucuresti

Asa cum era de asteptat, cele mai multe magazine de biciclete sunt in Bucuresti. Poti consulta ofertele de la Bikes Planet (str. Mamulari, nr. 2, bloc C1, scara 2, parter), Bikexcs (Baba Novac, nr. 11), Mos Ion Roata (Sos. Stefan cel Mare, nr. 15), Bike Zone (str. Cutitul de Argint, nr. 64), Veloteca (Sos. Iancului, nr. 100), Hypersport (str. N. Caranfil, nr. 34) si Bicishop (str. Fabrica de Chibrituri, nr 48).

Sursa foto: sheknows.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea