De prin lume adunate

#evenimente #targ #handmade #palatul sutu #atelier #expozitie

Plimbare de weekend in "Gradina cu artisti"

Sambata si duminica, 20 si 21 martie, la Muzeul Municipiului Bucuresti se deschide pentru toti iubitorii de arta " Gradina cu Artisti ": ateliere de creatie si de primavara: pictura, ceramica, fotografie, muzica, bijuterii si accesorii handmade.

Evenimentul, care se va desfasura intre orele 11:00 - 19:00, cuprinde o serie de ateliere de creatie artistica: pictura pe sticla, ceramica, fotografie, oua incondeiate, teatru, muzica si o expozitie cu vanzare de bijuterii, haine si acesorii handmade.

Amatorii de "frumos” sunt invitati sa-si exerseze talentul la atelierele de creatie amenajate in curtea Palatului Sutu si sa-si aleaga cadoul preferat de la expozitia de handmade.

"Gradina cu Artisti" isi propune sa promoveze arta, lucrul manual si dezvoltarea creativitatii personale, prin participarea comuna, a artistilor si a publicului larg, la atelierele de creatie. Mesteri priceputi, veniti din toata tara, vor incerca timp de doua zile sa dezvaluie celor interesati cate putin din secretele picturii pe sticla, a incondeierii oualor de Paste, a realizarii vaselor din ceramica sau a bijuteriilor handmade. 

Vizitatorii care isi doresc sa petreaca cat mai mult timp in atmosfera relaxanta a "Gradinii cu Artisti" se pot legana in hamace colorate si pot servi ceaiuri pregatite cu grija de ceainaria Serendipity. Intrarea la expozitia de handmade este libera. Participarea la atelierele de creatie ale "Gradinii" se face pe baza de inscrieri, pretul unui bilet fiind de 5 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea