De prin lume adunate

#piscina #club #inot

Piscine la moda in Bucuresti in vara 2010

Daca in aceasta vara nu ti-ai programat niciun concediu la mare, te poti bucura de beneficiile apei chiar in Bucuresti. In capitala sunt deschise numeroase centre care dispun si de piscine. Atmosfera este relaxanta, de vacanta, iar serviciile pe masura. Multe piscine iti vor oferi mancare si bautura la sezlong, muzica asigurata de DJ cunoscuti si acces gratuit la sauna sau jacuzzi.
 

Bery Fitness Spa

 

Centrul Bery Fitness Spa dispune de bazin de inot, fitness, aerobic, masaj si sauna. Bazinul de inot are doua sisteme de filtrare si tratare a apei. Bazinul beneficiaza si de trei pompe contracurent, care imita valurile marii. Ambientul placut este completat de proiectoarele subacvatice. Centrul ofera mai multe servicii acvatice, care inlud antenamente cu un trainer personal, aqua aerobic si aqua fitness.

Pretul unei sedinte pe timp nelimitat pentru o zi, cu sauna inclusa este de 50 de lei. Pentru copii pretul este de 30 de lei. Un abonament complet este de 350 de lei, iar un abonament cu 12 sedinte este de 300 de lei. Tariful pentru o sedinta de aqua fitness este de 50 de lei, iar un abonament cu 12 sedinte este de 440 de lei. Bery Fitness Spa se afla pe strada Elev Stefanescu Stefan la numarul 66.

 

Complex Club Floreasca

 

Clubul Floreasca este un complex wellness situat intr-o zona cu multa verdeata, pe marginea lacului Floreasca. Complexul ofera servicii de piscina , fitness, sauna, masaj sau cosmetica. Piscina este acoperita si dispune de un bazin semiolimpic. Apa este filtrata si incalzita. In curtea complexului se afla si o zona de relaxare cu sezlonguri. Aici te poti bronza in mod natural si sanatos.

Pretul unei intrari la piscina complexului costa 80 de lei. Intrarea include si accesul la sauna si fitness. Abonamentul pe o luna la aceasta piscina este de 490 de lei. Intrarea pentru copii este de 45 de lei, iar un abonament pe o luna este de 350 de lei. Tot in cadrul complexului se fac si cursuri de inot. Pretul unei sedinte este de 50 de lei. Complexul Club Floreasca se afla pe strada Mircea Eliade, la numarul 1.

 

Bamboo Sporting Club

 

Pe malul lacului Tei se gaseste o alta piscina cu pretentii din capitala. Bamboo Sporting Club dispune de o piscina deschisa tot timpul saptamanii.  Pretul unui bilet este de 15 lei de luni pana joi, iar in zilele de vineri, sambata si duminica de 30 lei. Preturile includ sezlongul si accesul la jacuzzi. Pretul unui abonamet pe o luna este de 360 de lei. Clubul se afla pe strada Ramuri Tei, la numarul 39, iar informatii poti obtine la numarul de telefon 0731.123.997.

 

Crowne Plaza Health Club

 

Crowne Plaza Health Club se afla in hotelul cu acelasi nume, situat in apropiere de Romexpo. Centrul ofera servici speciale care includ piscina, sala de gimnastica, masaj, sauna si jacuzzi, solarium pentru bronzare rapida, pista de jogging si terenuri de tenis. Psicina de la Crowne Plaza Health Club este deschisa de luni pana duminica, intre orele 6.30  - 23.00.

Tariful pentru o sedinta la piscina este de 75 de lei in weekend si include accesul la sauna, jacuzzi si sala de fitness. Abonamentul pe o luna este de 540 de lei. Pentru bronzare, in curtea centrului sunt amenajate si sezlonguri. Crowne Plaza Health Club se afla pe bulevardul Poligrafiei, la numarul 1.

 

Piscina Hotelului Intercontinental

 

In cadrul Hotelului Intercontinental exista si o piscina, unde te poti racori in zilele toride de vara. Psicina este deschisa de luni pana vineri, intre orele 6.00 - 22.00. Tariful pentru o sedinta este de 70 de lei pana la ora 16 si de 115 lei pentru intreaga zi. Abonamentul pentru o luna este de 350 lei in intervalul orar 6.00 -16.00 si 450 lei pentru toata ziua. Abonamentul include si accesul la sauna, jacuzzi si fitness. Piscina se afla in incinta hotelului Intercontinental, pe bulevardul Nicolae Balcescu, la numarul 4.

 

Complexul Lia Manoliu

 

Complexul Lia Manoliu dispune de doua bazine, unul acoperit pentru iarna si unul descoperit pentru vara. Pretul unui abonament de 12 intrari este de 200 de lei, iar sedintele trebuie folosite in luna in care s-a facut abonamentul. Programul la bazinul de inot este de luni pana vineri de la ora 20.30 la 21.30, iar sambata de la ora 14.30 la 15.30. Complexul sportiv Lia Manoliu se gaseste pe bulevardul Basarabia nr. 35-37.

 

IDM Club

 

Clubul IDM dispune de un bazin de inot si doua piscine. La bazin se poate intra numai pe baza cardului de membru, care costa 360 de lei pentru sase luni, iar beneficiarul acestui card are acces la toate facilitatile clubului. O intrare la piscina fara abonament este de 12 lei pe ora. Piscina este deschisa zilnic, intre orele 9.00 - 01.00. Clubul se afla pe Splaiul Independentei, la numarul 39 B.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea