De prin lume adunate

#piese de teatru #concerte acustice #ghost gathering

Piese de teatru si concerte acustice la Ghost Gathering

Festivalul Ghost Gathering se imbogateste cu un recital de exceptie, oferit de grecii de la Universe217. Astfel, publicul va avea parte de o dubla intalnire cu trupa, care va urca pe scena festivalului de doua ori, al doilea recital fiind unul acustic.

Universe217 sunt un nume rezonant pe scena „heavy“ din Grecia, unde concerteaza frecvent si se bucura de o reputatie excelenta ca trupa live, avand o discografie in continua dezvoltare si un sound ce reuneste elementele avangardiste cu doom metal de factura clasica. Abordarea acustica reflecta punctul in care doom metal-ul intalneste influentele derivate din formele experimentale si melodice ale rock-ului.

O alta prezenta interesanta in cadrul Ghost Gathering Fest este C.O.D. din Bucuresti. Trupa aduce pe scena rock romaneasca un sound original cu influențe post grunge. Formata in Tirgoviste in anul 2003, trupa a trecut prin diferite schimbari atat din punct de vedere al membrilor sai, cat si din punct de vedere al stilului abordat (pornind de la heavy metal si hard rock). Aceste schimbari au dus la formarea unui grup matur cu o bogata experienta dobandita pe scenele a numeroase cluburi din tara.

“I Need To Get Out” devine primul album C.O.D. , lansat pe data de 5 aprilie 2013, atat in format fizic, cat și digital pe profilul de Bandcamp al trupei (//codmusic.bandcamp.com).

Alaturi de muzica, in premiera anul acesta, Ghost Gathering va prezenta o piesa de teatru exceptional regizata de Alexandru Nagy, premiata cu nu mai putin de 13 premii la festivaluri de teatru din tara.

“Tabloul” este un spectacol plin de adevar in care se vorbeste deschis despre valoarea artei si a artistului in zilele noastre. Fara menajamente, fara scrupule, Domnul cel Gras , exploatatorul universal, starneste dezgustul si ura spectatorilor.



Distributia:

Domnul cel Gras – Alexandru Nagy

Alice, sora lui – Alina Rotaru

Pictorul - Vlad Dragulin

regia: Alexandru Nagy | machiaj: Teodora Gavrila | sunet: Stefan Pavel

Dupa ce anul trecut s-a scris primul capitol din istoria Ghost, povestea merge mai departe, cu editia din 2013 - Ghost Gathering Chapter II – The Call For Spirits. Pastrand in acelasi timp specificul de „arta in natura”, noua locatie a evenimentului este frumoasa Gradina Japoneza, din cel mai mare parc natural din tara, Parcul Herastrau.

Festivalul se va desfasura vineri 12 si sambata 13 iulie.

Evenimentul isi pastreaza misiunea de a lasa exprimarea artistica si natura sa se contopeasca, oferind publicului alternativa unui week-end experimental, imbogatit de o varietate de genuri muzicale. Cea de-a doua editie a festivalului reuneste cei mai valorosi artisti din sfera muzicii Neofolk, Neoclassic Darkwave, Post Rock si Metal.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea