De prin lume adunate

#teatru #greva #piese de teatru #feisbuc #breaking up #spectatorul condamnat la moarte

Piese de teatru la care poti merge pe 7 martie

Ce parere ai de o iesire cu prietenii la o piesa de teatru, pentru o seara de amuzament, relaxare si socializare? Daca te tenteaza sa mergi la teatru, iti punem la dispozitie cateva variante din care sa alegi.


Feisbuc

Feisbuc este o piesa de teatru baza pe povesti reale, care prezinta modul in care oamenii adauga cunostinte in lista de prieteni si impartasesc lucruri intime cu cei pe care nu ii cunosc.

Feisbuc dezvaluie si modul comic si bizar in care oamenii incearca sa isi gaseasca marea dragoste si fac diferite gesturi penibile, condusi de naivitate.

Regia: Alexandru Jitea. Actori: Ioana Calota, Laura Anghel, Diana Iarca, Marina Neagu.

Joi, 7 martie, ora 19.00
The Artist Club
Str. Selimbar, nr. 1
Pret bilet: 20 ron


Greva

Teatrul Masca gazduieste o piesa de teatru care prezinta realitatea crizei americane din 1929 facand o paralela cu situatia actuala a Romaniei.

Greva iti da de gandit cu privire la ceea ce se afla la baza lumii din care facem parte, in care traim si care este intr-o permanenta schimbare.

Regia: Mihai Malaimare. Actori: Sebastian Ghita, Mihai Hurduc, Georgiana Vratiu, Ema Done, Anamaria Paslaru, Narcisa Mitran, Liana Pecican.

Joi, 7 martie, ora 19.00
Teatrul Masca
Bulevardul Uverturii 70-72
Pret bilet: 10 lei


Breaking up

Breaking up aduce in prim-plan acel cuplu care se intelege perfect din punct de vedere sexual, care are sentimente intense de iubire, dar care totusi nu rezista impreuna pentru ca lipseste puterea de intelegere si toleranta reciproca.

Regia: Alexandra Ionita. Actori: Alexandra Ionita, Catalin Babliuc.

Joi, 7 martie, ora 20.00
Godot Cafe Teatru
Strada Blanari, nr. 14
Pret bilet: 20 lei


Spectatorul condamnat la moarte

Spectatorul condamnat la moarte transmite, inca din primele clipe, un mesaj foarte clar: acela ca atunci cand vii la teatru ar fi bine sa fii constient de faptul ca oamenii de pe scena nu sunt niste bufoni meniti sa te distreze, ci artisti in slujba frumosului.

Regia: Cristian Bajora. Actori: Alexandru Minculescu, Stefan Nistor, Florin Fratila, Paul Alexandru, Maria Popovici, Laura Marin, Ioana Chelmus.

Joi, 7 martie, ora 21.00
In culise
Str. Stefan Mihaileanu, nr. 53
Pret bilet: 25 lei

Sursa foto: wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea